Resourcefulness / Vindingrijkheid (121)

Resourcefulness / Vindingrijkheid (121)

Resourcefulness / Vindingrijkheid (121)

De Bron diep in Jezelf is altijd gevuld en blijft stromen. Ook als Jij misschien het idee hebt dat dit niet zo is. Ga maar eens naar je Bron, kijk naar de LichtCode en stem je af op je Bron, het midden van de kaart. Kun jij het kind in jezelf hier zien? Zie je de Speelsheid van dit kind? Maak maar eens contact met dit kindje, je innerlijke kindje. Weet je nog hoe Vindingrijk dit kind was? Door op onderzoek uit te gaan kom je via verschillende paden bij nieuwe mensen uit. Mensen die wellicht iets anders denken of kijken dan Jijzelf. Weet dat er altijd meerdere visies zijn. Weet dat er meerdere mogelijkheden zijn om dingen op te lossen. Er zijn meerdere Sleutels om deuren te openen. Achter iedere deur ligt een pad open voor jou. Daag jezelf uit om meerdere Paden te volgen. Zo kun jij je Vindingrijkheid uitbreiden en jezelf weer laten verwonderen als een kind. Zie de Speelsheid, zie de beweging. Blijf je eigen Bron voeden en vullen. Laat hem ‘overlopen’ zodat je je ideëen kunt delen. Werk Samen. Dan bekrachtig je Jezelf en anderen. That’s the real RESOURCEFULNESS.

HelenaHeArt, 29-01-2024 – 00.13

Reacties zijn gesloten.