Peace / Vrede (104)

Peace / Vrede (104)

Als je uit 160 kaarten, verdeeld over 3 stapels, je partner vraagt met welke stapel je verder mag gaan. Hij de middelste stapel kiest. Vervolgens ga je die stapel schudden en maak je er twee stapels van. Dan vraag je aan je partner, linker of rechter stapel? De rechter stapel wordt het. Vervolgens vraag je dan om stop te zeggen als je de kaarten 1 voor 1 aflegt. Zo kwam deze kaart tevoorschijn. En ik herkende hem eigenlijk meteen, omdat ik die ‘pas’ ook al had gezien. Het was de kaart Vrede die met het opruimen van de kaarten voor de Jaarlegging eruit viel. Bijzonder dat deze kaart er NU weer uitkomt. De boodschap die toen doorkwam wil nog een keer gedeeld worden. Dus bij deze.

Peace / Vrede (104)

Langzaam daal ik neer op deze Wereld en zet ik mijn stappen op Moeder Aarde. Ik veranker mezelf door goed te gronden. Ik haal mijn voeding uit de vruchtbare grond en laad mij op aan de vele kristallen die er zijn. Koel water stroomt over en door mij heen. Spoelt mij schoon, reinigt mij, heelt mij en laat mij helder zien. Een prachtige Vlam brandt in mij zodat mijn Licht kan schijnen.

Ik draag zorg voor mijn Mannelijke kant, geeft er aandacht aan en vraag wat er nodig is. Ik voed deze kant met LiefdesLicht zodat mijn MAN kan stralen en volledig mag Zijn. Zo kan ik staan voor Wie ik BEN.

Ik draag zorg voor mijn Vrouwelijke kant, geeft er aandacht aan en vraag wat er nodig is. Ik voed deze kant met LiefdesLicht zodat mijn VROUW kan stralen en volledig mag Zijn. Zo kan ik staan voor Wie ik BEN.

Het LiefdesLicht laat deze twee kanten als een Lemniscaat in elkaar overvloeien zodat alles ÉÉN wordt. ÉÉN vloeiende beweging. Een eeuwigdurende Dans, in Harmonie met elkaar. Wanneer je de Harmonie in jezelf voelt, als er Balans is in jezelf dan kunnen de LichtCodes van PEACE indalen in je fysieke lichaam. Laat deze Codes hun “werk doen” vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Voel hoe VREDE in jou neerdaalt. Omarm deze Vrede in jezelf. Laat deze Vrede er helemaal Zijn. Laat deze Vrede toe in jouw Hart en ben daar waar Vrede is. Hoe meer mensen er Vrede in hun harten voelen en laten Zijn, hoe mooier, Liefdevoller en Vrediger onze Wereld zal worden en Zijn.

Laat er VREDE in je Hart zijn, het maakt je Hart en de Wereld Lichter.

BE at PEACE

Then the World is at PEACE

HelenaHeArt, 23-12-2023 (poortdag Maya’s Geel Zaad toon 12, Ik ben het volledige potentieel)

Nu geplaatst op 21-01-2024 voor de Weeklegging, week 4.

Leuke bijzonderheden: Pluto naar Waterman, (opkomen voor meer Vrijheid en Gelijkheid) , (Rode Hemelwandelaar, toon 2, poort dag , Ik ben een ontdekkingsreiziger)

Reacties zijn gesloten.