We Leven nog ….

We Leven nog ….

*** Les Vincies ***

LoveLight januari 2024

Lief mooi mens,

Het is een hele, hele lange tijd geleden dat jullie iets van mij en ons hebben gehoord. Veel is er dan ook gebeurd. De Wereld is volop in beweging en wij ook. We gaan inmiddels ons vierde jaar hier in, op Les Vincies. In het Franse land, in de Dordogne. De Franse taal krijgen we steeds meer onder de knie. We hebben leuke gezellige buren. Inmiddels een vriendenkring opgebouwd. Met een internationaal gezelschap. Variërend in leeftijd. Van jong tot oud. Verschillende familieleden en vrienden hebben de weg naar Les Vincies gevonden. Hebben onze plek bezocht voor een paar dagen, een week of langer. De omgeving is prachtig om te verkennen. De marktjes, wandelingen, kanoëen of een kasteel bezoeken. Er is van alles mogelijk. Maar waar mensen het meest van genieten is de rust en de stilte. Daar waar wij al van overtuigd waren, zien we hier ook daadwerkelijk gebeuren. Op Les Vincies, ga je echt Terug naar de Bron.Dat is ook één van de redenen dat het lange tijd stil is geweest van onze kant. Ook wij mochten terug naar onze eigen Bron. Om hier te Aarden. Te Landen. Te Wortelen. Om onze eigen plek te creëren. En inmiddels kunnen we zeggen dat we erg tevreden zijn waar we NU staan.

We hebben veel werk verricht. Een nieuwe schuur dan wel garage gebouwd. Een kapschuur / veranda gerealiseerd bij het zwembad. Heel veel snoei- kapwerk rondom het huis. Leuke zitplekken aangelegd op verschillende plaatsen. Realisatie van De Krachtplek. Wil je zien en lezen hoe deze plek is ontstaan? Lees dan Blog #12 Van ‘dump-plek’ naar Krachtplek! Wandelpaadjes door het bos gerealiseerd. Moestuin aangelegd. Nieuwe oprit naar ons huis. Okè, die heeft de gemeente voor ons aangelegd! Het schilderen van alle luiken in de hier bekende Rode kleur. Heel veel jam ingemaakt van al het fruit dat Moeder Aarde ons hier geeft. Waar 4 jaar geleden nog volop aardbeien tunnels stonden. Is nu een open ruimte gecreërd, met een prachtig uitzicht over de velden. Energetisch is er bijzonder veel getransformeerd. En als je daarmee bezig bent, dan transformeert er vanzelf ook wat binnenin jezelf. We hebben naast al het werk dat we hebben verzet, ook een grote uitdaging op ons pad gehad. Die vroeg om op een andere manier naar alles te gaan kijken.

Voor diegenen die het niet mee hebben meegekregen, wij hebben te maken gehad met Oplichting. Met betrekking tot het huis dat we hebben gekocht. Inmiddels ligt het ‘Oplichtingsverhaal’ alweer achter ons. En hebben we het ‘om kunnen buigen’ naar iets positiefs. Wil je weten hoe we dat hebben gedaan? Dan verwijs ik je graag door naar Blog #9 “Op-Lichten” Het huis staat sinds 22-02-2022 op onze naam.

De Oplichting heeft er wel voor gezorgd dat we de verbouwing van de schuur moesten uitstellen. Maar niets gebeurt voor niets. Door de tijd heen kregen we andere plannen. Andere inzichten. Nieuwe ideeën. En gaan we mee met de Flow. Onze Gastenkamer ‘Hélène’blijft gewoon in gebruik. Maar de plannen liggen er, om er een zelfstandige ruimte van te maken. Die we voor meerdere doeleinden kunnen gebruiken. Aangezien het een oud pand (1800) is, liggen er ook hier verschillende uitdagingen. We kijken wanneer wat mogelijk is. Het belangrijkste is, dat wij hier fijn wonen. Dat we mensen kunnen ontvangen. Wellicht voor een Retraite voor Jezelf?

Maar…. Wat we vooral hier doen is Genieten. Met een grote G. Het hier Zijn. De Stilte. De Ruimte. De prachtige sterrenhemel. Het verblijven in de Natuur. Met alle dieren/vogels rondom om ons heen. Wandelen. En hé, we wonen in Frankrijk … Dus op z’n tijd een kaasje en een wijntje. Joie de Vivre.

En natuurlijk onze Divine Mission. Het Lichtveld groter maken. Door onze klanken te delen met de Wereld. Meerdere kerken, kastelen of andere Krachtplekken hebben we inmiddels bezocht. Ik kan je vertellen dat de kerkjes hier prachtig zijn. En het merendeel gelukkig nog gewoon open. De Licht Codes blijven achter op die plekken om hun ‘werk’ te doen. De klanken die we opnemen delen we nog steeds. Op SoundCloud en op Telegram. Het CardDeck ‘160 Qualities of Divine Love’is inmiddels vertaald naar het Frans. Op dit moment wordt bekeken hoe we dit het beste kunnen drukken. Het CardDeck is te koop. Via mij of via één van de Ambassadeurs. Inmiddels ligt het ook bij Het Stenen Winkeltje in Lichtenvoorde. (niet voor niets toch haast 25 jaar daar gewoond) En zelfs bij Boukie’s Bookshop in Perigieux!

Dat de Licht Codes meer en meer herkend en gedeeld willen worden merk ik ook op social media. Hier zie ik steeds meer vormen van Light Language voorbij komen. Fijn dat meerdere mensen hier Bewustzijn op krijgen. De Licht Codes willen ook steeds meer boodschappen ‘doorgeven’. Meerdere Licht Codes zijn onderdeel van de Licht Engel Academie van Het Engelenadresje van Luciënne. De bedoeling van de Licht Codes is om ze te delen met de Wereld. Op de site staat de Jaarlegging 2024 inmiddels klaar. Met het Jaar thema. Op de pagina HelenaHeArt vind je de Week/Maand boodschappen. Haal er voor jezelf uit wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Het gaat om het ervaren van de JOY in jezelf.

Mocht je het leuk vinden om wat meer over de Licht Codes te weten, neem dan gerust contact met mij op. Vind je het leuk om bij ons hier op Les Vincies te komen, voel je Welkom. Wil je meer weten over Engelen, Numerologie, Klanken of Sounding? Of een ander onderwerp. Laat het ons gewoon weten. Wij Zijn er. Via Zoom, WhatsApp (video)bellen en Messenger. Of hier op Les Vincies.

Het was een tijdje geleden. Maar wij willen weer wat meer van ons laten horen. Via de LoveLights of via een Blog. Ook al zit ik niet zo veel meer op Facebook, via Instagram deel ik wel regelmatig. Voel je vrij om me daar te volgen. En anders komen we elkaar vast op een andere manier weer tegen. Zoals altijd Divine Timing. Alles gaat zoals het mag gaan. Alles is goed. En precies zoals het mag zijn.

A bientôt!

With Divine Love

Paul&Ellen

We sturen deze nieuwsbrief omdat je in onze mailinglijst zit. Wil je ons blijven volgen, dan hoef je niets te doen. Voel je vrij om deze LoveLight door te sturen. Wil je liever geen mail meer ontvangen, laat het ons dan weten. Dan halen wij je uit onze lijst. Dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *