Giving / Geven (59)

Giving / Geven (59)

Giving / Geven (59)

💛Straal vanuit je Hart.

💛Straal vanuit je hele Wezen.

💛Straal je Licht de Wereld in.

Jij bent hier op Aarde gekomen om jouw LiefdesLicht te verspreiden. Laat je Creativiteit maar Sprankelen en deel het met de mensen om je heen. Voel je de Blijdschap van deze Licht Code? Voel je de Joy? Laat deze Sprankelende energie maar toe in jouw Hart. Ontvang haar maar. Deze energie van Joy mag je eerst aan Jezelf GEVEN. Ja, eerst aan Jezelf. Vul je maar helemaal op met deze lichte energie. Voel je het al bruisen binnenin Jezelf? Alsof je een fles Champagne bent. Bubbelende, sprankelende belletjes van plezier borrelen omhoog en als de ‘kurk’ van de Champagnefles eraf vliegt, komt deze heerlijke Blije energie vrij. Stel je maar eens voor als dit gebeurd en deze bruisende energie vanuit jouw Hart de Wereld ingaat.

Deel deze Bruisende en Sprankelende energie, dit Licht met de mensen om je heen. Laat het maar stromen. Deel deze energie dan met de straat waarin jij woont. Vervolgens maak je de cirkel groter en deel je het met het dorp of de stad waar jij woont. Langzaam breid je het uit naar de provincie en het land waar jij je op dit moment bevindt. Ga dan nog maar eens een stap verder en laat deze Sprankelende energie de Wereld ingaan. Zie je het Lichtveld dat er ontstaat voor je? Wellicht durf je nog wel een stap verder te gaan en mag en kun jij vanuit jouw Hart deze Sprankelende, Bruisende energie met het Universum delen. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde die uit jouw Hart stroomt verlicht jij zo het Universum. Stel je maar eens voor als alle mensen dit zouden doen. Het hele Universum, verbonden door Harten die deze Sprankelende en Bruisende energie delen. Zie het maar voor je. Stuur deze energie ook naar Jezelf. Ontvang haar en baad dan in dit Sprankelende, bubbelende bad van LiefdesLicht. Dat is Geven aan Jezelf. That’s the true GIVING.

HelenaHeArt, (Witte Wereldoverbrugger, toon 8) 14-1-2024

Reacties zijn gesloten.