Centeredness / Gecentreerdheid (17)

Centeredness / Gecentreerdheid (17)

Centeredness / Gecentreerdheid (17)

Een nieuwe week, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen of gewoon Zijn. Je laven aan de Bron, dichtbij Jezelf. Jij bent het zelf die in diep contact staat met de Bron, het Centrum, het Hart. Ga daar maar eens naar toe. Jouw “Center”, je eigen Middelpunt. Adem eens diep in naar dit Middelpunt en adem dan alles uit wat jou vasthoudt. Deze Licht Code wil jou helpen en ondersteunen om iedere keer de focus op jouw Kern, jouw eigen Middelpunt te leggen. Zodat Jij vanuit je eigen Gecentreerdheid er kan Zijn. En van daaruit keuzes maakt. Zo lang Jij vanuit je eigen Centrum handelt en keuzes maakt ben je in Balans, zowel verticaal, horizontal als diagonaal. Ben je gecentreerd dan kan je elke Storm aan en blijf jij in “het oog van de Storm”. Vanuit de rust en stilte in jezelf hoef Jij er dan alleen maar te Zijn.

Jij hebt de mogelijkheid om vanuit dit Centrum allerlei vormen aan te nemen. Denk maar eens aan een Kristal. Een IJskristal, de sneeuw kristallen of de kristallen van het Water. Voel de Helende Krachten van deze Kristallen maar eens door je heen gaan. Ze zuiveren, ze spoelen je hele systeem schoon en nemen dat mee wat jou niet langer meer dient. Fris gewassen en schoongespoeld kun je nu genieten van de Zonnestralen die op en rondom je heen verschijnen en Zijn. Voel de warmte van de Stralen. Absorbeer het Licht dat er rondom en in jou is. Vanuit jouw verbinding met de Bron, vanuit jouw eigen “Center” ben jij het Licht zelf dat Straalt en Sprankelt. Jij bent het die dit prachtige Kristal doet Schitteren. Jij bent de Zon, die met je Stralen menig Pad verwarmt. Jij bent die “Pillar of Light” die de weg wist, die richting geeft en die het Pad verlicht. Jij bent vanuit jouw eigen Centrum jouw eigen Pad aan het Verlichten en Lichter aan het maken. Jij hebt de Kracht om vanuit jouw eigen Centrum jouw ‘LoveLight’ te laten stromen op jouw eigen unieke manier. That’s what they call: CENTEREDNESS.

HelenaHeArt / Vesunna 8-1-2024 (week 2)

Reacties zijn gesloten.