Boodschap Licht Code Kaart Januari 2024

Boodschap Licht Code Kaart Januari 2024

Vision / Visie / Droombeeld (141)

Een nieuw jaar, een nieuwe maand. De eerste maand van 2024 en de Licht Code Visie / Droombeeld wil graag haar boodschap met de Wereld delen. Ze staat werkelijk te Sprankelen en te Springen om te beginnen. Voel eerst maar eens Wat er in jou gebeurt als je alleen maar kijkt. Geef er maar aandacht aan en voel je verbinding met de Bron. Kun jij je voorstellen dat er een verbinding is diep in Moeder Aarde en dat die verbinding contact maakt met jouw fysieke lichaam? Voel maar eens hoe de energie vanuit die natuurlijke Bron omhoog gaat en jou voedt met Sprankelend Licht. Dit Licht komt in jouw hele systeem en verspreid zich door je hele lichaam. Je straalt dit Sprankelende Licht uit via je armen, handen en vingers. Maar ook via je benen, voeten en tenen. Via je hoofd straalt dit Sprankelende Licht nog verder door en zo maak Jij verbinding met de Kosmos. Dit Sprankelende Licht ben JIJ. Vanuit de Lichtwereld zien wij dit al lange tijd. Het is NU tijd dat meer en meer Zielen dit gaan Ontdekken, Zien en Her-inneren, dat ze Zelf dit LICHT zijn. Dat we hier op Aarde zijn gekomen om onze Visie / Droombeeld neer te zetten en uit te dragen.

Ga rustig zitten met deze Licht Code en laat je Hart je vertellen wat belangrijk is. Voor NU, voor dit moment. Langzaam krijg jij dan de boodschappen door en zal jouw Visie en jouw Droombeeld duidelijk worden. Neem de tijd hiervoor. De hele maand januari staat deze Licht Code klaar voor jou (en natuurlijk het hele jaar!) Om je te ondersteunen, te helpen om je Visie en je Droombeeld helder te krijgen en neer te zetten.

Wat wil JIJ bijdragen aan deze Wereld?

Soms mag je als een Adelaar even “boven alles” gaan hangen om het helder te zien. De energie van vandaag (3 januari) vanuit de Maya kalender is “Blauwe Adelaar”, toon 10 en nodigde mij uit om dit ook daadwerkelijk te doen. Na een fysieke ‘uitglijder’ over de natte stenen, met een harde landing op mijn knieën , moest ik even schakelen en ‘kijken’ wat dit betekent. Wat willen mijn knieën mij vertellen? De Adelaar inspireert mij dan altijd om het vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Bijzonder blijft dat ik dan altijd naar de juiste informatie word gestuurd of dat informatie naar me toekomt. Ik kwam uit op de site van Ranjana.nl (zelf nog nooit van gehoord) en dit was de eerste zin: “Knieën zijn Dragers van Waarheid naar buiten toe”.

Via deze boodschap kon ik verder intunen op wat er gedeeld wilde worden en dat het de bedoeling is dat meer en meer Licht Codes de Wereld in mogen gaan. De Sprankelende Energie van Visie / Droombeeld spat er natuurlijk uit. En dat voor de januari maand! Dus als de boodschap van mijn knieën is dat er nog meer Licht op de Waarheid mag komen, bereid je dan maar voor. Deze boodschap komt niet voor niets NU. Want er zal steeds meer worden onthult en steeds meer “Waarheid aan het LICHT komen”.

Belangrijk is dat we met elkaar, samen in Verbinding onze Visie en ons Droombeeld delen. Dat de Aarde één mooie plek is om in Harmonie, in Liefde, in Vrede, in Overvloed en vooral in JOY met elkaar samen Leven en Zijn. That’s my VISION!

HelenaHeArt, Blauwe Adelaar, toon 10 , 3-1-2024

Vision / Visie / Droombeeld (141)
Reacties zijn gesloten.