Boodschap Licht Code Kaart December 2023

Boodschap Licht Code Kaart December 2023

Support / Ondersteuning (131)

December, de maand van de Lichtjes, Kaarsjes, Engelen en warme chocolademelk bij de kachel. In sommige landen ligt er sneeuw en is het een witte wereld. Tijd om naar binnen te gaan. Tijd om binnen te Zijn. Vooral als je heerlijk buiten bent geweest is het fijn om binnen te komen. Om de warmte te verwelkomen. Om op te warmen. Om uit te rusten en om te Zijn. Tijd om te mijmeren, te dromen, te lezen of om nieuwe plannen te laten ontstaan. Of misschien wel even helemaal niets. Vanuit dat niets kan dan iets nieuws ontstaan. Weet dat alles wat met en in Liefde gecreëerd wordt volledig Ondersteund wordt door het Universum. De Engelen steunen je en geven je die Ondersteuning die Jij nodig hebt. Er is één ding dat belangrijk is en dat is dat JIJ ze vraagt om die Ondersteuning. Je zult er versteld van staan hoeveel Engelen er zijn die vanuit onverwachte hoek klaar staan om je te helpen en Ondersteunen. Herinner je je de LichtCode van vorige maand, waarin Jij jouw VuurLicht hebt laten branden om Verbinding en Verlichting te creëren. Je zult gaan merken dat jouw VuurLicht nu ook andere mensen zal Ondersteunen. Vanuit jouw nieuw gecreerde basis kan Jij Lichtheid brengen. Door jouw Sprankelende aanwezigheid verspreid Jij jouw LiefdesLicht en zul je merken dat dit Ondersteunend werkt voor jezelf en de mensen om je heen. Hoe fijn is het om Lichter door het Leven te gaan. Als een Vlinder, een Engel, een Elfje. Vanuit ons Multidimensionale Bewustzijn is alles mogelijk. Aan jou de vraag: Hoe wil Jij Ondersteund worden?

Kijk eens naar de LichtCode en voel de Sprankeling, voel de Lichtheid. Hoe zou het voelen om door deze energie Ondersteund te worden. Het mooie is, dat deze energie er altijd is. Omarm deze Lichte, Blije en Sprankelende energieën maar en laat deze jou Ondersteunen in jouw Leven. Dat is de beste SUPPORT die Jij jezelf kan geven in deze Decembermaand.

HelenaHeArt 4-12-2023

Support / Ondersteuning (131)
Reacties zijn gesloten.