BE at Peace …

BE at Peace …

Het is alweer haast Kerstmis. Het jaar nadert het einde. Een bewogen jaar waarin weer veel is gebeurd. De wereld staat voortdurend in beweging, “in brand” krijg ik door. Maar op een andere manier in brand. Veel wordt er getransformeerd, getransmuteerd. Op sommige plaatsen zijn er echte branden, in de vorm van bosbranden. Op IJsland is onlangs een grote vulkaan actief geworden, dus ook hier brand het en spoelt de Lava uit over moeder Aarde. Vernietigend maar ook weer vernieuwend. Al het oude kan weggebrand worden zodat vruchtbare aarde weer tevoorschijn kan komen.

Het vele Water dat gevallen is spoelt ook oude lagen weg, zuivert en reinigt zodat ook hier nieuwe vruchtbare grond tevoorschijn kan komen. Zonnevlammen en zonnestormen zijn er in grote getalen, zodat er op deze wijze een opschoning plaats vind. Meer op Energetisch vlak. We “stijgen op” en worden ons meer en meer bewust van onze Multidimensionaliteit. Met alle Ascentieverschijnselen die erbij horen. Of je ze nu leuk, lastig, vervelend danwel uitdagend vindt. Het gaat er uiteindelijk om dat je Vrede vindt in jezelf.

Hoe bijzonder dat met het opruimen van de kaarten, uit het Kaartdek Divine Love, welke ik voor de Jaarlegging 2024 heb gebruikt, de kaart PEACE viel. Deze kaart wil graag “gelezen” worden en haar boodschap meegeven. Als Kerstgedachte, als wens voor 2024. Samen met de klanken die wij (Paul en ik) gisteren (22-12) opgenomen hebben in de kerk van Tremolat, mag JIJ je onderdompelen in de Licht Codes van PEACE. Hier te beluisteren via SoundCloud.

Peace / Vrede (104)

Peace / Vrede (104)

Langzaam daal ik neer op deze Wereld en zet ik mijn stappen op Moeder Aarde. Ik veranker mezelf door goed te gronden. Ik haal mijn voeding uit de vruchtbare grond en laad mij op aan de vele kristallen die er zijn. Koel water stroomt over en door mij heen. Spoelt mij schoon, reinigt mij, heelt mij en laat mij helder zien. Een prachtige Vlam brandt in mij zodat mijn Licht kan schijnen.

Ik draag zorg voor mijn Mannelijke kant, geeft er aandacht aan en vraag wat er nodig is. Ik voed deze kant met LiefdesLicht zodat mijn MAN kan stralen en volledig mag Zijn. Zo kan ik staan voor Wie ik BEN.

Ik draag zorg voor mijn Vrouwelijke kant, geeft er aandacht aan en vraag wat er nodig is. Ik voed deze kant met LiefdesLicht zodat mijn VROUW kan stralen en volledig mag Zijn. Zo kan ik staan voor Wie ik BEN.

Het LiefdesLicht laat deze twee kanten als een Lemniscaat in elkaar overvloeien zodat alles ÉÉN wordt. ÉÉN vloeiende beweging. Een eeuwigdurende Dans, in Harmonie met elkaar. Wanneer je de Harmonie in jezelf voelt, als er Balans is in jezelf dan kunnen de LichtCodes van PEACE indalen in je fysieke lichaam. Laat deze Codes hun “werk doen” vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Voel hoe VREDE in jou neerdaalt. Omarm deze Vrede in jezelf. Laat deze Vrede er helemaal Zijn. Laat deze Vrede toe in jouw Hart en ben daar waar Vrede is. Hoe meer mensen er Vrede in hun harten voelen en laten Zijn, hoe mooier, Liefdevoller en Vrediger onze Wereld zal worden en Zijn.

Laat er VREDE in je Hart zijn, het maakt je Hart en de Wereld Lichter.

BE at PEACE

Then the World is at PEACE

HelenaHeArt, 23-12-2023 (poortdag Maya’s Geel Zaad toon 12, Ik ben het volledige potentieel)

BE the Light, BE at Peace
Reacties zijn gesloten.