Boodschap Licht Code Kaart November 2023

Boodschap Licht Code Kaart November 2023

Enlightenment / Verlichting (46)

En dan staat november als maand alweer op de kalender. Een 11 energie, dus voldoende begeleiding vanuit de Lichtwereld. Maar ook van alle andere ‘werkers uit het veld’, hoor ik zeggen. Denk aan de Elven, de mineralenwereld, het water, het vuur, onze Aarde gevuld met Kristallen. Al invoelend op de Licht Code voor deze maand, Verlichting komt er van alles door. Hoe zet Jij je Licht in, deze maand??

Al zittend bij het Vuur mag je het vuur, het Licht in jezelf laten branden. Zorg er eerst voor dat je het zelf warm hebt, voordat je je VuurLicht deelt. Zorg dat je je eigen Vuur regelmatig voedt om je passie te delen. Langzaamaan zul je ontdekken dat er naast je eigen Vuur nog meerdere vuren branden. Kijk maar om je heen. Dat wat de ‘TV’ je laat zien zijn beelden van vernietigende Vuren, maar als je verder kijkt, met je andere ogen kijkt en daadwerkelijk ‘ziet’, dan zie je een hele andere wereld. Dan zie je een wereld waar mensen samenkomen bij Vuren. Om hun verhalen te delen, om samen te Zijn, samen te eten, te zingen en te dansen. Kun Jij het voor je zien?? Een plaats waar jouw eigen Vuur brandt, waar het Vuur zorgt voor Verbinding. Waar het Vuur zorgt voor Verlichting. Waar Aarding is, Stroming, Passie, Harmonie, Liefde en Creativiteit. En zie dan eens hoe al die Vuren zich vermengen. Dan kan ‘het Oude’ getransformeerd worden naar ‘Het Nieuwe’ wat zo graag geboren wil worden. Hoe meer mensen hun VuurLicht laten branden en delen, des te meer Verlichting zal er komen en Zijn. Laat deze maand jouw VuurLicht branden en schijnen. Klein, groot, middelmatig, het maakt niet uit. Als je het maar voedt zodat het blijft branden. Want met jouw VuurLicht breng Jij Verlichting op Aarde. En dat is het echte ENLIGHTENMENT!

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne, 8-11-2023 (persoonlijke 22 dag)

Enlightenment / Verlichting (46)
Reacties zijn gesloten.