Boodschap Licht Code Kaart Oktober 2023

Boodschap Licht Code Kaart Oktober 2023

Creativity / Creativiteit (32)

Op deze Universele portaaldag (3-10-2023 = 11) wil de energie van Creativiteit zijn weg door de sluiers heen vinden. Op weg naar jouw Hart. Want vanuit jouw Hart wil zich een stroom openen. Een stroom van Creativiteit die zo groot en divers is dat je eigenlijk niet eens weet waar je zou beginnen. Ga eerst maar eens naar je Hart en blijf daar rustig aanwezig. Adem rustig in en uit en voel de Liefdevolle aanwezigheid van de Engelen. Ja, ze zijn bij je. Hoor hun liefdevolle fluisteringen. Voel hun zachte streling. Blijf hier zolang als Jij wilt. Als de tijd klaar is, krijg jij een seintje om verder te gaan en verbinding te maken met je eigen Bron. De Bron, diep in Jezelf waar alle antwoorden liggen, en waar ook je Creativiteit in zit. Misschien wel ‘verstopt’ in een hoekje of ‘ingepakt’ in een doos. Wellicht zijn er spinnenwebben die het zicht op die Creativiteit verhullen. Het is nu tijd om met de ragebol deze spinnenwebben weg te poetsen, de dozen uit te pakken en je Creativiteit naar boven en uit de hoek te halen. De Bron in jezelf is oneindig en er is een overvloed aan Creativiteit. Ga op onderzoek uit, pak een kwast, een pen, potlood, naald en draad, papier, stof of wat voor een materiaal dan ook. Ga de natuur in, zoek in het bos naar materialen die jij wilt gebruiken. Het maakt niet uit wat je wilt of wat je gaat doen, als je voelt dat je wilt gaan koken en je hebt dat nog nooit gedaan, doe het dan maar. Wie weet welk gerecht er mag ontstaan. Misschien wil je wel gaan Zingen of Klanken maken, doe het en laat het stromen. Het maakt niet uit of het ‘goed klinkt’, het geluid, de klank wil geboren worden en daar gaat het om. Het is allemaal Creatie die uit jouw Bron komt. Hoe zou het voor jou voelen om deze Oktobermaand de Creativiteit te laten stromen?? Voel je de Sprankeling en de opwinding in Jezelf? Dat is de Bron die tot jou spreekt. Luister en jouw CREATIVITY stroomt.

HelenaHeArt, 3-10-2023 Universele Portaaldag.

Creativity / Creativiteit (32)
Reacties zijn gesloten.