Boodschap Licht Code Kaart September 2023

Boodschap Licht Code Kaart September 2023

Faith / Geloof / Vertrouwen (50)

Dag lief mooi mens, dag lief mooi Lichtwezen. Welkom in de maand September. Misschien ben je alweer terug van vakantie of misschien mag je nog. Na de Toewijding voor Jezelf van vorige maand mag je deze maand volledig Vertrouwen op Jezelf. Stel jezelf maar eens voor als de “Ankh” op de LichtCode van deze maand. Sta stevig met je voeten op Moeder Aarde en veranker jezelf in de grond. Voel je wortels diep de grond in gaan. Spreid dan je armen en ontvang de Liefde die tot je komt. Met je hoofd heerlijk in de Zon voel je het Licht binnenkomen. Realiseer je NU dat Jij een verbinding bent tussen Hemel en Aarde. Jij bent het kanaal waar Licht doorstroomt. Jij bent de ANKH. Jij bent de Sleutel. Jij hebt de toegang tot je Innerlijk Weten. Voel maar eens wat dit met je doet. Informatie kan via verschillende kanalen tot je komen. Laat het maar door je heen stromen en ervaar wat dit met jou doet. We leven in een veranderende tijd , dus nieuwe informatie zal tot jou komen. “Oude kennis” en “oude wijsheden” zullen aan jou, maar ook aan anderen geopenbaard worden. Vertrouw daar op. Luister naar je Hart en weet dat het klopt, ook al zullen er wellicht ‘stemmetjes’ zijn die zeggen van niet. Systemen die ‘klaar zijn’, zullen omvallen omdat er steeds meer mensen zijn die openstaan voor ‘het Nieuwe’. Zolang Jij “In Tune” bent, afgestemd en in verbinding met Moeder Aarde en de Zon ben Jij een kanaal van Licht. Een baken van Licht. Deel je nieuwe kennis. Je zult versteld staan dat er veel meer mensen om je heen zich zullen herkennen in datgene wat Jij deelt. Het allerbelangrijkste is dat Jij Jezelf vertrouwd. Dat Jij gelooft in Jezellf. Jij bent dat LIEFDESLICHT. Straal je Licht en Sprankel de Sterretjes naar een ieder die het kan gebruiken. Het enige wat Jij hoeft te doen: Have FAITH !!

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne op 1-9-2023

Faith / Geloof / Vertrouwen (50)
Reacties zijn gesloten.