Boodschap Licht Code Kaart Augustus 2023

Boodschap Licht Code Kaart Augustus 2023

Devotion / Toewijding ( 36)

Met de energie van de Volle Maan (1-8) en de krachtige Leeuwenpoort (8-8) die al openstaat, komt deze informatie naar je toe. Veel mensen hebben op dit moment vakantie of genieten van een periode waarin het allemaal even “wat minder mag”. De energie van Toewijding nodigt je uit om Zacht en Liefdevol te zijn voor en naar Jezelf. Zet Jezelf maar in het Stralende middelpunt, zodat de Zon je kan opvullen met zijn Zonnestralen, vol met Licht.

Hoe toegewijd ben JIJ naar Jezelf? Neem je tijd voor Jezelf? Luister je naar je Hart? Als jouw Hart gevuld is met Licht en Liefde kan dit LiefdesLicht via je armen, handen en vingers naar buiten stromen. Alles wat Jij aanraakt, met Zachtheid en vanuit Toewijding kan dan haar weg vinden in de Nieuwe Wereld. Tegelijkertijd kan dit LiefdesLicht via je benen, voeten en tenen naar buiten worden gebracht. Stel je maar eens voor dat JIJ op alle paden die jij bewandelt, een spoor van Sprankelend LiefdesLicht achterlaat. Zo baan jij een weg voor anderen om naar de Nieuwe Wereld te gaan. JIJ hoeft hier niets voor te doen. Als jij met Toewijding jouw pad vervolgt, zul je merken dat je gevolgd wordt door die Zielen die hetzelfde willen. Een Wereld vol Harmonie, Vrede, Overvloed, Liefde, Licht en JOY.

Voel maar eens wat deze Vrolijke energie met jou doet. Adem deze rose Liefdesenergie maar in. Laat het verspreiden door je Lichaam, laat het verspreiden in al je cellen en vul je er maar helemaal mee op. Voel de Lichtheid, voel de Zachtheid, voel de Tintelingen door je lichaam gaan. Ook tijdens deze zomermaand zijn de Engelen bij je, om je te helpen en begeleiden. Om Toegewijd te blijven en om je daaraan te blijven herinneren. Doe af en toe een stapje terug, rust uit, slaap als je lichaam daarom vraagt en relax. Geniet van de Zomer, geniet van deze Zomermaand en maak het LICHT voor Jezelf. Dat is wat de Engelen je gunnen. DEVOTION brings you EASE.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, 1-8-2023 (7) 15.55 (7)

Devotion / Toewijding (36)
Reacties zijn gesloten.