Boodschap Licht Code Kaart Juli 2023

Boodschap Licht Code Kaart Juli 2023

Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid ( 133)

De afgelopen maand heb je mogen zorgen voor Jezelf en belangrijk is om dat Zorgzaam zijn vast te houden. De LichtMeesters staan voor je klaar om je te ondersteunen hierin. Maar ook in het oefenen van Verdraagzaam Zijn. Dat is de LichtCode die voor de de zomermaand Juli geactiveerd wordt. Op deze krachtige Engelenpoort, 777 komt de boodschap naar je toe. Voel jij de Engelen en andere LichtMeesters om je heen. Of als je meer en meer in de natuur bent dienen zich ook andere Lichtwezens aan. De Elven gaven heel duidelijk aan, toen ik in het bos bezig was, dat zij graag deze boodschap naar voren willen brengen. Een boodschap van Lichtheid, Liefde, Blijheid en Vreugde. Voel hun licht energieën maar om je heen. Voel hun Magie. Voel hun sprankelende Energie. Voel de Vreugde die ze brengen. Als een ieder van ons de Magie meeneemt op zijn / haar pad, zal er meer en meer Verdraagzaamheid komen. We kunnen dan op Magische wijze zien en ontdekken hoe alles Kosmisch met elkaar verbonden is.

Jij bent het Middelpunt van deze Kosmos en op Magische wijze komt alles naar je toe. Laat het maar gebeuren. Moeder Aarde zorgt voor jou. Net als de Grootmoeders van de Elven dit doen. Voel je gedragen als Jij je Wensen de Kosmos ‘inschiet’. Laat de Wensen dan los en vertrouw erop dat ze op het juiste moment, ‘Divine Timing’, ingewilligd worden. Je zult versteld staan hoe het werkt. Zo werkt het ook met Verdraagzaamheid. Als we ons focussen op wat echt nodig is en ons minder bezig houden met ‘die ander’, wordt de Wereld zachter en kunnen we de ander zijn / haar pad laten lopen. Ieder op zijn / haar eigen manier. Alle mooie talenten kunnen dan tot volle wasdom komen. Hoeveel Vreugde zou er dan zijn? Hoeveel Harmonie zou er dan zijn? Hoe Verdraagzaam zullen we naar elkaar toe zijn?

Let there BE more TOLERANCE in the WORLD.

Doorgegeven door de ‘Fairies’ van Les Vincies, 7-7-2023 (777 portaaldag)

Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid (133)

En hoe mooi is het als we op de avondopenstelling van de tuinen van Marqueyssac zijn op 6-7-2023 en de Grootmoeders van de Elven ons ook daadwerkelijk bezoeken …. Magisch om te zien hoe jong en oud werden aangeraakt … Let there BE more MAGIC …. 🧚🧚🧚

The Fairy Godmothers ….
Gardens of Marqueyssac
6-7-2023
Reacties zijn gesloten.