Boodschap Licht Code Kaart Juni 2023

Boodschap Licht Code Kaart Juni 2023

Caring / Zorgzaam (16)

Deze maand staat in het teken van Zorgzaam Zijn. In eerste instantie Zorgzaam zijn voor Jezelf. Als Jij goed voor Jezelf zorgt, zul je merken dat je steeds beter ‘in je vel’ komt te zitten. Zorgzaam zijn voor Jezelf kan heel breed ingezet worden. Goede voeding, Beweging, Wandelen, Yoga, Meditatie, Rust, Creatief bezig zijn, Tuinieren, Niets doen zijn allemaal dingen die Jij kan inzetten om Zorgzaam te zijn voor Jezelf. Naast actieve inspanning is het zeker zo belangrijk om ontspanning toe te laten. Neem op tijd Pauze of een rustmoment als Jij voelt dat je Lichaam dit nodig heeft. Zeker in deze transformerende tijden met intensieve energieën. Op 3 juni gaan we vanuit de Maya kalender de middenkolom in met 20 kerndagen op een rij. Veel momenten om eens even stil te staan, een pas op de plaats te maken en te voelen of je nog wel Zorgzaam bent voor Jezelf.

Als je naar de Licht Code kijkt, wat gebeurt er dan met jou? Wat voel je erbij? Voel Jij je gedragen en merk je dat er ook voor jou gezorgd wordt. Stel je zelf maar eens voor dat Jij gedragen wordt. Liggend in ‘de schaal’ of ‘in de hangmat’ (nu de zomer zijn intrede heeft gedaan) zijn er van allerlei energieën, Lichtwezens, Engelen en andere Helpers om je heen die Zorgzaam zijn voor jou. Ze voeden jou, ze vullen je op met Licht en Liefde zodat je energie lichaam weer bijgevuld en opgevuld wordt. Ga deze maand maar in de Overgave, wetende dat er voor je gezorgd wordt. Ontvang deze Sprankelende Liefdesenergie maar met Open Armen. Voel de tintelingen door je heen gaan als de Lichtwereld voor jou Zorgt. En stel jezelf deze zomermaand maar voor dat Jij al liggend in een hangmat gewiegd wordt. Jij wordt gedragen, gesteund en gevoed. Het enige dat Jij hoeft te doen is ontvangen in Overgave. Geniet. Dat is CARING.

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne. 3-6-2023

Caring / Zorgzaam (16)
Reacties zijn gesloten.