Boodschap Licht Code Kaart April 2023

Boodschap Licht Code Kaart April 2023

Radiance / Stralend (115)

Met alle heftige energieën die er binnenstromen zou je haast vergeten dat JIJ een Stralend Lichtwezen bent. Een Lichtwezen dat zijn / haar Stralend Licht laat zien maar bovenal laat Stralen. In deze veranderende Wereld zijn er heel veel Lichtwezens die met jou meestralen. Kijk maar eens goed om je heen. Zie je al die Sprankelende en Stralende Lichtjes. Dat zijn allemaal Lichtwezens, jouw Zielenfamilie die met jou samen de Wereld Verlichten. Voel de Verbinding. Voel de connectie en Weet met de Wijsheid van vorige maand dat dit Lichtveld heel groot is. Stel jezelf maar eens voor dat dit Lichtveld steeds groter en groter wordt en zich nog verder uitbreidt. Omdat steeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen LichtKracht. Samen bundelen we deze LichtKracht en wordt er één groot Veld van LiefdesLicht neergezet. Voelbaar door vele lagen heen. BE the RADIANCE you ARE.

Doorgegeven door mijn gids Vesunna, 1-4-2023

Radiance / Stralend (115)

Reacties zijn gesloten.