Boodschap Licht Code Kaart Maart 2023

Boodschap Licht Code Kaart Maart 2023

Wisdom / Wijsheid ( 143)

Daar ben je dan, prachtige Ziel. Zie je jezelf staan in het Middelpunt? JA, zet jezelf maar eens neer op die plaats. Voel maar eens waar die plaats zich in jou zelf bevindt. Ga daar dan maar met al je aandacht naar toe. Blijf er een tijdje en laat dan de woorden, klanken of bewegingen maar stromen. Vanuit een Onuitputtelijke Bron komt er dan een Wijsheid naar boven die je wellicht herkent, maar soms ook helemaal niet. Durf erop te vertrouwen dat die Innerlijke Wijsheid diep in jou al heel lang aanwezig is. Voel de Liefde om je heen waarmee deze Wijsheid naar boven komt. Deel deze Liefdevolle Wijsheid eerst met jezelf en raak er bekend mee. Omhul jezelf met deze Wijsheid. Omhul jezelf met deze Liefde. En als JIJ voelt dat je deze Wijsheid met de Wereld mag delen, weet dan dat er heel veel mensen je Dankbaar zullen zijn. Dat deze Liefdevolle Wijsheid nu naar boven en naar buiten komt. Zo kunnen we samen een Liefdevol veld creëren waarin onze Wijsheid gedeeld mag worden. Voel jij het al borrelen? Voel jij al Eeuwenoude Wijsheid naar boven komen? Voel jij dat het NU de tijd is om deze Wijsheid te delen? Weet dat er heel veel prachtige zielen klaar staan om die Wijsheid te ontvangen. Ben JIJ klaar om jouw WISDOM te delen? Heb een prachtige maand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya op Internationale Vrouwendag 8-3-2023

Wisdom / Wijsheid (143)
Reacties zijn gesloten.