Gateway to the Angels 2-2

Gateway to the Angels 2-2

Gateway to the Angels 2-2

2-2-2023 (11)

Een universele 11 dag, een Engelenpoort en een portaaldag bij de Maya’s: Gele Zon toon 13 Kin 260. We sluiten een periode van 260 dagen af, gezien vanuit de Maya’s. We hoeven ons alleen maar te focussen op Wie we Zijn, eigenlijk alleen op het ZIJN. Terug in de Bron, daar vinden we alle antwoorden. Daar straalt onze eigen Zon. Die zorgt voor Verwarming, die zorgt voor Liefde, die zorgt voor Licht, die zorgt voor onze Joy. Maar die zorgt er ook voor dat we in Harmonie met onszelf kunnen Zijn. Voel maar eens voor jezelf hoe Jij in Balans kunt zijn in jezelf, ook al is er chaos buiten jezelf. Door dichtbij jezelf te blijven, kun Jij rust ervaren. Zo kan er via deze Licht Code weer nieuwe informatie naar jou toestromen. En ook nu geven deze Licht Codes informatie door vanuit Dimensies die wellicht nog buiten je bereik zijn. Ontvang ze maar, stel je er voor open, ook al ‘begrijp’ je ze nog niet. Je mag je eraan overgeven.

Voel voor jezelf maar eens hoe dat is om in deze Overgave te Zijn. Wetende dat vanuit die Overgave alles geregeld wordt. Jij wordt vanuit die Overgave een Kanaal van Licht. Je neemt de Licht Codes waar, je ziet ze, je voelt ze, je hoort ze. Deze Licht Codes spreken tegen jou in hun eigen Licht Taal die Jij alleen ‘verstaat’. Luister maar, hoor je ze tegen je fluisteren …..

ki … ni … mee , si … tu … ra …

so … na … kaya …

li … ta … ke …

el … a … sunna …

Spreek deze ‘klanken’ maar eens een paar keer uit. Voel je wat er MET je gebeurd? Voel je wat er IN je gebeurd. Voel je herkenning? Voel je een diepe kennis naar boven komen borrelen? Deze kennis en deze klanken willen gedeeld worden met de Wereld. Vanuit jouw Bron, vanuit Overgave komt dit alles naar boven. Op deze portaaldag komen deze Licht Codes naar de Aarde. Begeleid door Engelen, begeleid door de Gele Zon dalen ze door de sluiers heen. Om op Moeder Aarde te landen. Zodat het Liefdesveld groter kan worden. Zodat ons Lichtveld breder wordt. Zodat ons LiefdesLicht nog Krachtiger kan gaan stralen. Want hoe Krachtiger wij samen ons LiefdesLicht neerzetten en bundelen, hoe groter dit Liefdesveld van Licht wordt.

Your own Source of Light …

Verbonden vanuit onze eigen Bron.

Verbonden met elkaar.

Verbonden in Eenheid.

Verbonden vanuit Liefde.

Verbonden vanuit Licht.

Zo ontstaat VREDE op AARDE.

ESPAVO

Espavo betekent:

Dank je wel dat JIJ in je Kracht gaat staan.

(Oude spreuk uit Lemurie)

Licht Code ‘Gateway to the Angels’ gecreëerd door HelenaHeArt op 2-2-2023 (Universele 11 dag, portal day Yellow Sun)

Teksten bij de Licht Code ‘Gateway to the Angels’ doorgegeven door mijn gidsen Vesunna uit de Dordogne en Kyaleya uit Lemurie.

Tijdens het creatieproces begeleid door de heerlijke klanken van de CD: de Magdalene Codes van Stellar samen met Graig Pruess, opgenomen tijdens de Katharenreis in 2017, waar ik zelf aan heb deelgenomen. Hieronder deel ik daaruit het nummer Unity Consciousness Prayer, (The Lords Prayer in het Aramaic):

Unity Consciousness Prayer (The Lord’s Prayer in Aramaic)

Bron: You Tube

Reacties zijn gesloten.