Boodschap Licht Code Kaart Februari 2023

Boodschap Licht Code Kaart Februari 2023

Expansion / Uitbreiding (49)

Deze Licht Code Kaart kwam ook in de jaarlegging van 2022 naar voren. Met verleden jaar een boodschap voor de maand Januari. Nu komt deze Licht Code weer voorbij, maar ondertussen is er veel gebeurd. Energieëen zijn veranderd en nog steeds aan het veranderen. Sluiers worden dunner en zeker op een portaaldag als vandaag (30-01-2023 = 11) kunnen boodschappen beter ontvangen worden. Niet voor niets dient mijn gids Vesunna zich aan om een bericht door te geven dat voor NU bij de Licht Code Kaart voor de maand Februari , Expansion / Uitbreiding hoort.

Want zoals Vesunna zegt, niet alleen de energieëen veranderen, ook Jij verandert. Jouw hele energetisch lichaam is aan het veranderen. Aan het Uitbreiden, zodat ook Jij meer en meer informatie kunt ontvangen. Stel je maar eens voor uit welke lagen en welke dimensies Jij allemaal berichten kunt ontvangen. Ga eens naar de Kern van de Licht Code Kaart, de kleine stip in het midden. Dit is jouw Universele Bron die verbonden is met AL wat IS. Jij hebt een gigantische power om te gaan staan en een Krachtveld van Licht neer te zetten. En met dat Licht kun Jij de wegen inslaan die Jij wilt bewandelen. Je kan eerst dichtbij de Bron blijven en je voeden met de Universele Energie van de Bron en vandaar uit ga je op Pad. Elk pad heeft uitdagingen , elk pad bied mogelijkheden om te ontdekken, te groeien maar vooral te spelen. Vanuit je eigen Kern voel je zelf welk Pad je kiest. En zo breid Jij je Energieveld uit. Er zullen altijd Engelen en LiefdesLicht zijn om je te begeleiden. Zoals de afgelopen maand je eigen LichtEngel zich nog meer aan je heeft laten zien, zo zal zij / hij je ook deze maand begeleiden om meer en meer UIT te BREIDEN. Dus lief mooi mens, laat de EXPANSION maar toe en geniet.

Doorgegeven door mijn gids Vesunna, HelenaHeArt . 30-01-2023 (11) Universele portaaldag.

Expansion / Uitbreiding (49)
Reacties zijn gesloten.