Boodschap Licht Code Kaart Januari 2023

Boodschap Licht Code Kaart Januari 2023

Guidance / Leiding (62)

Deze hele maand krijg Jij Leiding van je eigen LichtEngel. Deze is altijd bij je, ook nadat deze maand allang is overgegaan in de volgende. Je LichtEngel is al je hele Leven hier bij je. Ook al toen je nog niet in dit fysieke Aardse lichaam was. Jij maakt onderdeel uit van de grote Licht Familie die hier is om ons allemaal te helpen en te ondersteunen om te groeien. Deze maand komt je eigen LichtEngel wat meer naar voren om jou wat extra Leiding en ondersteuning te geven. Vraag haar / hem maar eens waar zij / hij je mee kan helpen. Ga naar je Hart en vraag je Hogere Zelf wat er nodig is. Voel de beschermende Vleugels van je LichtEngel om je heen en voel dat je Veilig bent. Vraag en wacht op het antwoord. Dit antwoord kan in woorden komen, in een kleur of wellicht met een geur. Misschien wordt er een beeld aan je getoond, misschien hoor je klanken of wil je gaan zingen. Misschien wil je helemaal niets doen. Ook dat is goed. In het niets doen, in het AL EEN zijn liggen vaak de diepste antwoorden op vragen. Durf het AL EEN zijn op te zoeken en verblijf er maar een poosje. Want in dit AL EEN zijn voel Jij dat er een Leiding is die veel groter is dan Jij kan vermoeden. Geef je over aan die Leiding en je zult op plaatsen komen waar antwoorden op je liggen te wachten die komen uit andere dimensies. Ga op reis met je eigen LichtEngel en onderzoek die nieuwe plaatsen. Weet dat Jij veilig bent op je reis en dat er altijd Leiding is. Heb vertrouwen in deze LichtEngel. Zij / hij is jouw GUIDANCE.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya 5-1-2023 HelenaHeArt

Guidance / Leiding (62)
Reacties zijn gesloten.