Jaarlegging Codes of Light 2023

Jaarlegging Codes of Light 2023

We hebben een prachtig jaar afgerond en er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons. Met nieuwe wegen om te bewandelen. Uiteraard met dromen en verlangens die aan het Licht willen komen. Wellicht mogen De Licht Codes jou ook weer ondersteunen door het nieuwe jaar heen. Mij blijven ze inspireren en ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik iedere keer weer mag ontvangen. Ook dit jaar is er weer een mooie Jaarlegging die klaarstaat voor jullie.

Het Jaar Thema voor 2023 is: DETERMINATION / VASTBERADENHEID (35)

Jaar Thema: Determination / Vastberadenheid (35)

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Meestal plaats ik de tekst wanneer deze is doorgegeven als een bericht op de site. Aan het einde van elke maand plaats ik die tekst dan onder de desbetreffende foto op deze pagina. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

Determination / Vastberadenheid ( 35)

Determination / Vastberadenheid (35)

Het gaat er dit jaar vooral om dat Jij Vastberaden door het Leven gaat als Jij je Pad aan het bewandelen bent. Er is geen verschil bij welk punt je begint. Jij kiest je eigen Start en Eind punt. De weg die Jij daartussen loopt is geheel naar jouw eigen invulling. Wil je snel? Nou dan ga je snel. Liever langzaam, flierefluitend, genietend van alles wat er op je pad komt, ook dat is goed. Afwisseling tussen sommige stukken is natuurlijk ook mogelijk. Jij bent namelijk volledig Zelf verantwoordelijk, Hoe jij je weg bewandelt. Er is helemaal niemand die Jou hoeft te vertellen Hoe je het Pad bewandelt. Als Jij luistert naar die Innerlijke Stem, de Bron diep in Jezelf dan weet je dat de Weg die Jij bewandelt Al goed is. En dat Jij op elk moment op de goede Tijd daar zal zijn, waar je op dat moment mag zijn. Geniet van jouw Pad door 2023 en ga met Vastberaden stappen!

Kyaleya / HelenaHeArt 1-1-2023

Hieronder komen alle kaarten voor het jaar 2023:

Januari

January: Guidance / Leiding (62)

Guidance / Leiding (62)

Deze hele maand krijg Jij Leiding van je eigen LichtEngel. Deze is altijd bij je, ook nadat deze maand allang is overgegaan in de volgende. Je LichtEngel is al je hele Leven hier bij je. Ook al toen je nog niet in dit fysieke Aardse lichaam was. Jij maakt onderdeel uit van de grote Licht Familie die hier is om ons allemaal te helpen en te ondersteunen om te groeien. Deze maand komt je eigen LichtEngel wat meer naar voren om jou wat extra Leiding en ondersteuning te geven. Vraag haar / hem maar eens waar zij / hij je mee kan helpen. Ga naar je Hart en vraag je Hogere Zelf wat er nodig is. Voel de beschermende Vleugels van je LichtEngel om je heen en voel dat je Veilig bent. Vraag en wacht op het antwoord. Dit antwoord kan in woorden komen, in een kleur of wellicht met een geur. Misschien wordt er een beeld aan je getoond, misschien hoor je klanken of wil je gaan zingen. Misschien wil je helemaal niets doen. Ook dat is goed. In het niets doen, in het AL EEN zijn liggen vaak de diepste antwoorden op vragen. Durf het AL EEN zijn op te zoeken en verblijf er maar een poosje. Want in dit AL EEN zijn voel Jij dat er een Leiding is die veel groter is dan Jij kan vermoeden. Geef je over aan die Leiding en je zult op plaatsen komen waar antwoorden op je liggen te wachten die komen uit andere dimensies. Ga op reis met je eigen LichtEngel en onderzoek die nieuwe plaatsen. Weet dat Jij veilig bent op je reis en dat er altijd Leiding is. Heb vertrouwen in deze LichtEngel. Zij / hij is jouw GUIDANCE.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya 5-1-2023 HelenaHeArt

Februari

February: Expansion / Uitbreiding ( 49)

Expansion / Uitbreiding (49)

Deze Licht Code Kaart kwam ook in de jaarlegging van 2022 naar voren. Met verleden jaar een boodschap voor de maand Januari. Nu komt deze Licht Code weer voorbij, maar ondertussen is er veel gebeurd. Energieëen zijn veranderd en nog steeds aan het veranderen. Sluiers worden dunner en zeker op een portaaldag als vandaag (30-01-2023 = 11) kunnen boodschappen beter ontvangen worden. Niet voor niets dient mijn gids Vesunna zich aan om een bericht door te geven dat voor NU bij de Licht Code Kaart voor de maand Februari , Expansion / Uitbreiding hoort.

Want zoals Vesunna zegt, niet alleen de energieëen veranderen, ook Jij verandert. Jouw hele energetisch lichaam is aan het veranderen. Aan het Uitbreiden, zodat ook Jij meer en meer informatie kunt ontvangen. Stel je maar eens voor uit welke lagen en welke dimensies Jij allemaal berichten kunt ontvangen. Ga eens naar de Kern van de Licht Code Kaart, de kleine stip in het midden. Dit is jouw Universele Bron die verbonden is met AL wat IS. Jij hebt een gigantische power om te gaan staan en een Krachtveld van Licht neer te zetten. En met dat Licht kun Jij de wegen inslaan die Jij wilt bewandelen. Je kan eerst dichtbij de Bron blijven en je voeden met de Universele Energie van de Bron en vandaar uit ga je op Pad. Elk pad heeft uitdagingen , elk pad bied mogelijkheden om te ontdekken, te groeien maar vooral te spelen. Vanuit je eigen Kern voel je zelf welk Pad je kiest. En zo breid Jij je Energieveld uit. Er zullen altijd Engelen en LiefdesLicht zijn om je te begeleiden. Zoals de afgelopen maand je eigen LichtEngel zich nog meer aan je heeft laten zien, zo zal zij / hij je ook deze maand begeleiden om meer en meer UIT te BREIDEN. Dus lief mooi mens, laat de EXPANSION maar toe en geniet.

Doorgegeven door mijn gids Vesunna, HelenaHeArt . 30-01-2023 (11) Universele portaaldag.

Maart

Wisdom / Wijsheid (143)

Wisdom / Wijsheid (143)

Daar ben je dan, prachtige Ziel. Zie je jezelf staan in het Middelpunt? JA, zet jezelf maar eens neer op die plaats. Voel maar eens waar die plaats zich in jou zelf bevindt. Ga daar dan maar met al je aandacht naar toe. Blijf er een tijdje en laat dan de woorden, klanken of bewegingen maar stromen. Vanuit een Onuitputtelijke Bron komt er dan een Wijsheid naar boven die je wellicht herkent, maar soms ook helemaal niet. Durf erop te vertrouwen dat die Innerlijke Wijsheid diep in jou al heel lang aanwezig is. Voel de Liefde om je heen waarmee deze Wijsheid naar boven komt. Deel deze Liefdevolle Wijsheid eerst met jezelf en raak er bekend mee. Omhul jezelf met deze Wijsheid. Omhul jezelf met deze Liefde. En als JIJ voelt dat je deze Wijsheid met de Wereld mag delen, weet dan dat er heel veel mensen je Dankbaar zullen zijn. Dat deze Liefdevolle Wijsheid nu naar boven en naar buiten komt. Zo kunnen we samen een Liefdevol veld creëren waarin onze Wijsheid gedeeld mag worden. Voel jij het al borrelen? Voel jij al Eeuwenoude Wijsheid naar boven komen? Voel jij dat het NU de tijd is om deze Wijsheid te delen? Weet dat er heel veel prachtige zielen klaar staan om die Wijsheid te ontvangen. Ben JIJ klaar om jouw WISDOM te delen? Heb een prachtige maand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya op Internationale Vrouwendag 8-3-2023

April

April: Radiance / Stralend (115)

Radiance / Stralend (115)

Met alle heftige energieën die er binnenstromen zou je haast vergeten dat JIJ een Stralend Lichtwezen bent. Een Lichtwezen dat zijn / haar Stralend Licht laat zien maar bovenal laat Stralen. In deze veranderende Wereld zijn er heel veel Lichtwezens die met jou meestralen. Kijk maar eens goed om je heen. Zie je al die Sprankelende en Stralende Lichtjes. Dat zijn allemaal Lichtwezens, jouw Zielenfamilie die met jou samen de Wereld Verlichten. Voel de Verbinding. Voel de connectie en Weet met de Wijsheid van vorige maand dat dit Lichtveld heel groot is. Stel jezelf maar eens voor dat dit Lichtveld steeds groter en groter wordt en zich nog verder uitbreidt. Omdat steeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen LichtKracht. Samen bundelen we deze LichtKracht en wordt er één groot Veld van LiefdesLicht neergezet. Voelbaar door vele lagen heen. BE the RADIANCE you ARE.

Doorgegeven door mijn gids Vesunna, 1-4-2023

Mei

May: Knowingness / Weten (83)

Knowingness / Weten (83)

Herinner Jij je de Licht Code van Maart nog? Wijsheid, die komt vanuit je Eigen Bron. Deze maand komt daar je Weten bij. Het innerlijk Weten, dat in jezelf verankerd is. Een Weten waarvan Jij soms zelfs niet eens Weet waar het vandaan komt. Soms komen er woorden, klanken of stemmen door je heen, die ‘niet van jezelf’ zijn. Dat is je innerlijk Weten, dat op deze manier vorm geeft aan het naar buiten brengen van nieuwe informatie. Hoe zou het voor je voelen als je meer en meer gaat vertrouwen op dit innerlijke Weten? Kennis van onze voorouders ligt opgesloten diep in jouw DNA en het is NU de tijd om deze te gaan delen met de Wereld. En deze Kennis mag Licht, Zacht en met Liefde naar buiten komen. Verspreid deze prachtige kennis maar via jouw eigen Lichtveld en Licht Kring. Zoals je in de afgelopen maand al hebt kunnen en mogen ervaren is het Lichtveld alleen maar groter aan het worden. Met een Volle Maan, Planeten in één lijn, Pluto retrograde, portaaldagen die er zijn, zal het Licht haar weg vinden.

Steeds meer mensen zullen kennis van weleer gaan voelen, zien en ervaren en gaan delen met de Wereld. Meer en meer mensen gaan vertrouwen op hun innerlijke Weten. Vanuit jouw verbinding met de Bron is er een directe lijn met je Hart. Jij weet inmiddels dat: “Jouw Hart Weet” en “Jouw Hart klopt”. Dus altijd weer vanuit de verbinding met jezelf en de Bron, is Kennis die naar boven komt, Kennis die gedeeld wil worden. Hoe vreemd het wellicht ook voelt of is. Weet dat dat wat nog ‘verborgen’ moet blijven, bedekt zal blijven door de sluiers. Alles wordt op het juiste moment en in de juiste tijd aan jou kenbaar gemaakt. Vertrouw daar maar op. Net zoals ik op dit moment mijn pen vertrouw die deze woorden eerst opschrijft en vertaald vanuit de Licht Code Weten. En hoe synchroon alles weer is als ik dit nakijk. Op een persoonlijke 11 dag, kaart nummer 83 (8+3=11), Witte Hond (Maya’s; is trouw blijven aan jezelf), komt deze tekst door.

Ik vertrouw op mijn Weten. Vertrouw jij je KNOWINGNESS?

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne op 3-5-2023

Juni

June: Caring / Zorgzaam (16)

Caring / Zorgzaam (16)

Deze maand staat in het teken van Zorgzaam Zijn. In eerste instantie Zorgzaam zijn voor Jezelf. Als Jij goed voor Jezelf zorgt, zul je merken dat je steeds beter ‘in je vel’ komt te zitten. Zorgzaam zijn voor Jezelf kan heel breed ingezet worden. Goede voeding, Beweging, Wandelen, Yoga, Meditatie, Rust, Creatief bezig zijn, Tuinieren, Niets doen zijn allemaal dingen die Jij kan inzetten om Zorgzaam te zijn voor Jezelf. Naast actieve inspanning is het zeker zo belangrijk om ontspanning toe te laten. Neem op tijd Pauze of een rustmoment als Jij voelt dat je Lichaam dit nodig heeft. Zeker in deze transformerende tijden met intensieve energieën. Op 3 juni gaan we vanuit de Maya kalender de middenkolom in met 20 kerndagen op een rij. Veel momenten om eens even stil te staan, een pas op de plaats te maken en te voelen of je nog wel Zorgzaam bent voor Jezelf.

Als je naar de Licht Code kijkt, wat gebeurt er dan met jou? Wat voel je erbij? Voel Jij je gedragen en merk je dat er ook voor jou gezorgd wordt. Stel je zelf maar eens voor dat Jij gedragen wordt. Liggend in ‘de schaal’ of ‘in de hangmat’ (nu de zomer zijn intrede heeft gedaan) zijn er van allerlei energieën, Lichtwezens, Engelen en andere Helpers om je heen die Zorgzaam zijn voor jou. Ze voeden jou, ze vullen je op met Licht en Liefde zodat je energie lichaam weer bijgevuld en opgevuld wordt. Ga deze maand maar in de Overgave, wetende dat er voor je gezorgd wordt. Ontvang deze Sprankelende Liefdesenergie maar met Open Armen. Voel de tintelingen door je heen gaan als de Lichtwereld voor jou Zorgt. En stel jezelf deze zomermaand maar voor dat Jij al liggend in een hangmat gewiegd wordt. Jij wordt gedragen, gesteund en gevoed. Het enige dat Jij hoeft te doen is ontvangen in Overgave. Geniet. Dat is CARING.

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne. 3-6-2023

Juli

July: Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid ( 133)

Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid (133)

De afgelopen maand heb je mogen zorgen voor Jezelf en belangrijk is om dat Zorgzaam zijn vast te houden. De LichtMeesters staan voor je klaar om je te ondersteunen hierin. Maar ook in het oefenen van Verdraagzaam Zijn. Dat is de LichtCode die voor de de zomermaand Juli geactiveerd wordt. Op deze krachtige Engelenpoort, 777 komt de boodschap naar je toe. Voel jij de Engelen en andere LichtMeesters om je heen. Of als je meer en meer in de natuur bent dienen zich ook andere Lichtwezens aan. De Elven gaven heel duidelijk aan, toen ik in het bos bezig was, dat zij graag deze boodschap naar voren willen brengen. Een boodschap van Lichtheid, Liefde, Blijheid en Vreugde. Voel hun licht energieën maar om je heen. Voel hun Magie. Voel hun sprankelende Energie. Voel de Vreugde die ze brengen. Als een ieder van ons de Magie meeneemt op zijn / haar pad, zal er meer en meer Verdraagzaamheid komen. We kunnen dan op Magische wijze zien en ontdekken hoe alles Kosmisch met elkaar verbonden is.

Jij bent het Middelpunt van deze Kosmos en op Magische wijze komt alles naar je toe. Laat het maar gebeuren. Moeder Aarde zorgt voor jou. Net als de Grootmoeders van de Elven dit doen. Voel je gedragen als Jij je Wensen de Kosmos ‘inschiet’. Laat de Wensen dan los en vertrouw erop dat ze op het juiste moment, ‘Divine Timing’, ingewilligd worden. Je zult versteld staan hoe het werkt. Zo werkt het ook met Verdraagzaamheid. Als we ons focussen op wat echt nodig is en ons minder bezig houden met ‘die ander’, wordt de Wereld zachter en kunnen we de ander zijn / haar pad laten lopen. Ieder op zijn / haar eigen manier. Alle mooie talenten kunnen dan tot volle wasdom komen. Hoeveel Vreugde zou er dan zijn? Hoeveel Harmonie zou er dan zijn? Hoe Verdraagzaam zullen we naar elkaar toe zijn?

Let there BE more TOLERANCE in the WORLD.

Doorgegeven door de ‘Fairies’ van Les Vincies, 7-7-2023 (777 portaaldag)

Augustus

August: Devotion / Toewijding (36)

Devotion / Toewijding (36)

Met de energie van de Volle Maan (1-8) en de krachtige Leeuwenpoort (8-8) die al openstaat, komt deze informatie naar je toe. Veel mensen hebben op dit moment vakantie of genieten van een periode waarin het allemaal even “wat minder mag”. De energie van Toewijding nodigt je uit om Zacht en Liefdevol te zijn voor en naar Jezelf. Zet Jezelf maar in het Stralende middelpunt, zodat de Zon je kan opvullen met zijn Zonnestralen, vol met Licht.

Hoe toegewijd ben JIJ naar Jezelf? Neem je tijd voor Jezelf? Luister je naar je Hart? Als jouw Hart gevuld is met Licht en Liefde kan dit LiefdesLicht via je armen, handen en vingers naar buiten stromen. Alles wat Jij aanraakt, met Zachtheid en vanuit Toewijding kan dan haar weg vinden in de Nieuwe Wereld. Tegelijkertijd kan dit LiefdesLicht via je benen, voeten en tenen naar buiten worden gebracht. Stel je maar eens voor dat JIJ op alle paden die jij bewandelt, een spoor van Sprankelend LiefdesLicht achterlaat. Zo baan jij een weg voor anderen om naar de Nieuwe Wereld te gaan. JIJ hoeft hier niets voor te doen. Als jij met Toewijding jouw pad vervolgt, zul je merken dat je gevolgd wordt door die Zielen die hetzelfde willen. Een Wereld vol Harmonie, Vrede, Overvloed, Liefde, Licht en JOY.

Voel maar eens wat deze Vrolijke energie met jou doet. Adem deze rose Liefdesenergie maar in. Laat het verspreiden door je Lichaam, laat het verspreiden in al je cellen en vul je er maar helemaal mee op. Voel de Lichtheid, voel de Zachtheid, voel de Tintelingen door je lichaam gaan. Ook tijdens deze zomermaand zijn de Engelen bij je, om je te helpen en begeleiden. Om Toegewijd te blijven en om je daaraan te blijven herinneren. Doe af en toe een stapje terug, rust uit, slaap als je lichaam daarom vraagt en relax. Geniet van de Zomer, geniet van deze Zomermaand en maak het LICHT voor Jezelf. Dat is wat de Engelen je gunnen. DEVOTION brings you EASE.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, 1-8-2023 (7) 15.55 (7)

September

September: Faith / Geloof / Vertrouwen (50)

Faith / Geloof / Vertrouwen (50)

Dag lief mooi mens, dag lief mooi Lichtwezen. Welkom in de maand September. Misschien ben je alweer terug van vakantie of misschien mag je nog. Na de Toewijding voor Jezelf van vorige maand mag je deze maand volledig Vertrouwen op Jezelf. Stel jezelf maar eens voor als de “Ankh” op de LichtCode van deze maand. Sta stevig met je voeten op Moeder Aarde en veranker jezelf in de grond. Voel je wortels diep de grond in gaan. Spreid dan je armen en ontvang de Liefde die tot je komt. Met je hoofd heerlijk in de Zon voel je het Licht binnenkomen. Realiseer je NU dat Jij een verbinding bent tussen Hemel en Aarde. Jij bent het kanaal waar Licht doorstroomt. Jij bent de ANKH. Jij bent de Sleutel. Jij hebt de toegang tot je Innerlijk Weten. Voel maar eens wat dit met je doet. Informatie kan via verschillende kanalen tot je komen. Laat het maar door je heen stromen en ervaar wat dit met jou doet. We leven in een veranderende tijd , dus nieuwe informatie zal tot jou komen. “Oude kennis” en “oude wijsheden” zullen aan jou, maar ook aan anderen geopenbaard worden. Vertrouw daar op. Luister naar je Hart en weet dat het klopt, ook al zullen er wellicht ‘stemmetjes’ zijn die zeggen van niet. Systemen die ‘klaar zijn’, zullen omvallen omdat er steeds meer mensen zijn die openstaan voor ‘het Nieuwe’. Zolang Jij “In Tune” bent, afgestemd en in verbinding met Moeder Aarde en de Zon ben Jij een kanaal van Licht. Een baken van Licht. Deel je nieuwe kennis. Je zult versteld staan dat er veel meer mensen om je heen zich zullen herkennen in datgene wat Jij deelt. Het allerbelangrijkste is dat Jij Jezelf vertrouwd. Dat Jij gelooft in Jezellf. Jij bent dat LIEFDESLICHT. Straal je Licht en Sprankel de Sterretjes naar een ieder die het kan gebruiken. Het enige wat Jij hoeft te doen: Have FAITH !!

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne op 1-9-2023

Oktober

October: Creativity / Creativiteit (32)

Creativity / Creativiteit (32)

Op deze Universele portaaldag (3-10-2023 = 11) wil de energie van Creativiteit zijn weg door de sluiers heen vinden. Op weg naar jouw Hart. Want vanuit jouw Hart wil zich een stroom openen. Een stroom van Creativiteit die zo groot en divers is dat je eigenlijk niet eens weet waar je zou beginnen. Ga eerst maar eens naar je Hart en blijf daar rustig aanwezig. Adem rustig in en uit en voel de Liefdevolle aanwezigheid van de Engelen. Ja, ze zijn bij je. Hoor hun liefdevolle fluisteringen. Voel hun zachte streling. Blijf hier zolang als Jij wilt. Als de tijd klaar is, krijg jij een seintje om verder te gaan en verbinding te maken met je eigen Bron. De Bron, diep in Jezelf waar alle antwoorden liggen, en waar ook je Creativiteit in zit. Misschien wel ‘verstopt’ in een hoekje of ‘ingepakt’ in een doos. Wellicht zijn er spinnenwebben die het zicht op die Creativiteit verhullen. Het is nu tijd om met de ragebol deze spinnenwebben weg te poetsen, de dozen uit te pakken en je Creativiteit naar boven en uit de hoek te halen. De Bron in jezelf is oneindig en er is een overvloed aan Creativiteit. Ga op onderzoek uit, pak een kwast, een pen, potlood, naald en draad, papier, stof of wat voor een materiaal dan ook. Ga de natuur in, zoek in het bos naar materialen die jij wilt gebruiken. Het maakt niet uit wat je wilt of wat je gaat doen, als je voelt dat je wilt gaan koken en je hebt dat nog nooit gedaan, doe het dan maar. Wie weet welk gerecht er mag ontstaan. Misschien wil je wel gaan Zingen of Klanken maken, doe het en laat het stromen. Het maakt niet uit of het ‘goed klinkt’, het geluid, de klank wil geboren worden en daar gaat het om. Het is allemaal Creatie die uit jouw Bron komt. Hoe zou het voor jou voelen om deze Oktobermaand de Creativiteit te laten stromen?? Voel je de Sprankeling en de opwinding in Jezelf? Dat is de Bron die tot jou spreekt. Luister en jouw CREATIVITY stroomt.

HelenaHeArt, 3-10-2023 Universele Portaaldag.

November

November: Enlightment / Verlichting (46)

Enlightenment / Verlichting (46)

En dan staat november als maand alweer op de kalender. Een 11 energie, dus voldoende begeleiding vanuit de Lichtwereld. Maar ook van alle andere ‘werkers uit het veld’, hoor ik zeggen. Denk aan de Elven, de mineralenwereld, het water, het vuur, onze Aarde gevuld met Kristallen. Al invoelend op de Licht Code voor deze maand, Verlichting komt er van alles door. Hoe zet Jij je Licht in, deze maand??

Al zittend bij het Vuur mag je het vuur, het Licht in jezelf laten branden. Zorg er eerst voor dat je het zelf warm hebt, voordat je je VuurLicht deelt. Zorg dat je je eigen Vuur regelmatig voedt om je passie te delen. Langzaamaan zul je ontdekken dat er naast je eigen Vuur nog meerdere vuren branden. Kijk maar om je heen. Dat wat de ‘TV’ je laat zien zijn beelden van vernietigende Vuren, maar als je verder kijkt, met je andere ogen kijkt en daadwerkelijk ‘ziet’, dan zie je een hele andere wereld. Dan zie je een wereld waar mensen samenkomen bij Vuren. Om hun verhalen te delen, om samen te Zijn, samen te eten, te zingen en te dansen. Kun Jij het voor je zien?? Een plaats waar jouw eigen Vuur brandt, waar het Vuur zorgt voor Verbinding. Waar het Vuur zorgt voor Verlichting. Waar Aarding is, Stroming, Passie, Harmonie, Liefde en Creativiteit. En zie dan eens hoe al die Vuren zich vermengen. Dan kan ‘het Oude’ getransformeerd worden naar ‘Het Nieuwe’ wat zo graag geboren wil worden. Hoe meer mensen hun VuurLicht laten branden en delen, des te meer Verlichting zal er komen en Zijn. Laat deze maand jouw VuurLicht branden en schijnen. Klein, groot, middelmatig, het maakt niet uit. Als je het maar voedt zodat het blijft branden. Want met jouw VuurLicht breng Jij Verlichting op Aarde. En dat is het echte ENLIGHTENMENT!

Doorgegeven door Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne, 8-11-2023 (persoonlijke 22 dag)

December

December: Support / Ondersteuning (131)

Support / Ondersteuning (131)

December, de maand van de Lichtjes, Kaarsjes, Engelen en warme chocolademelk bij de kachel. In sommige landen ligt er sneeuw en is het een witte wereld. Tijd om naar binnen te gaan. Tijd om binnen te Zijn. Vooral als je heerlijk buiten bent geweest is het fijn om binnen te komen. Om de warmte te verwelkomen. Om op te warmen. Om uit te rusten en om te Zijn. Tijd om te mijmeren, te dromen, te lezen of om nieuwe plannen te laten ontstaan. Of misschien wel even helemaal niets. Vanuit dat niets kan dan iets nieuws ontstaan. Weet dat alles wat met en in Liefde gecreëerd wordt volledig Ondersteund wordt door het Universum. De Engelen steunen je en geven je die Ondersteuning die Jij nodig hebt. Er is één ding dat belangrijk is en dat is dat JIJ ze vraagt om die Ondersteuning. Je zult er versteld van staan hoeveel Engelen er zijn die vanuit onverwachte hoek klaar staan om je te helpen en Ondersteunen. Herinner je je de LichtCode van vorige maand, waarin Jij jouw VuurLicht hebt laten branden om Verbinding en Verlichting te creëren. Je zult gaan merken dat jouw VuurLicht nu ook andere mensen zal Ondersteunen. Vanuit jouw nieuw gecreerde basis kan Jij Lichtheid brengen. Door jouw Sprankelende aanwezigheid verspreid Jij jouw LiefdesLicht en zul je merken dat dit Ondersteunend werkt voor jezelf en de mensen om je heen. Hoe fijn is het om Lichter door het Leven te gaan. Als een Vlinder, een Engel, een Elfje. Vanuit ons Multidimensionale Bewustzijn is alles mogelijk. Aan jou de vraag: Hoe wil Jij Ondersteund worden?

Kijk eens naar de LichtCode en voel de Sprankeling, voel de Lichtheid. Hoe zou het voelen om door deze energie Ondersteund te worden. Het mooie is, dat deze energie er altijd is. Omarm deze Lichte, Blije en Sprankelende energieën maar en laat deze jou Ondersteunen in jouw Leven. Dat is de beste SUPPORT die Jij jezelf kan geven in deze Decembermaand.

HelenaHeArt 4-12-2023

Jaarlegging 2023 met alle Licht Code Kaarten

Hieronder de gehele jaarlegging voor 2023. Veel plezier met de LichtCodes en de boodschappen die ze aan jou willen doorgeven. Laat MAGIE gebeuren en plaatsvinden …. gewoon omdat het er al IS!! In Liefde gedeeld.

Jaarlegging Codes of Light 2023
Reacties zijn gesloten.