Jaarlegging Codes of Light 2023

Jaarlegging Codes of Light 2023

We hebben een prachtig jaar afgerond en er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons. Met nieuwe wegen om te bewandelen. Uiteraard met dromen en verlangens die aan het Licht willen komen. Wellicht mogen De Licht Codes jou ook weer ondersteunen door het nieuwe jaar heen. Mij blijven ze inspireren en ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik iedere keer weer mag ontvangen. Ook dit jaar is er weer een mooie Jaarlegging die klaarstaat voor jullie.

Het Jaar Thema voor 2023 is: DETERMINATION / VASTBERADENHEID (35)

Jaar Thema: Determination / Vastberadenheid (35)

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Meestal plaats ik de tekst wanneer deze is doorgegeven als een bericht op de site. Aan het einde van elke maand plaats ik die tekst dan onder de desbetreffende foto op deze pagina. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

Determination / Vastberadenheid ( 35)

Determination / Vastberadenheid (35)

Het gaat er dit jaar vooral om dat Jij Vastberaden door het Leven gaat als Jij je Pad aan het bewandelen bent. Er is geen verschil bij welk punt je begint. Jij kiest je eigen Start en Eind punt. De weg die Jij daartussen loopt is geheel naar jouw eigen invulling. Wil je snel? Nou dan ga je snel. Liever langzaam, flierefluitend, genietend van alles wat er op je pad komt, ook dat is goed. Afwisseling tussen sommige stukken is natuurlijk ook mogelijk. Jij bent namelijk volledig Zelf verantwoordelijk, Hoe jij je weg bewandelt. Er is helemaal niemand die Jou hoeft te vertellen Hoe je het Pad bewandelt. Als Jij luistert naar die Innerlijke Stem, de Bron diep in Jezelf dan weet je dat de Weg die Jij bewandelt Al goed is. En dat Jij op elk moment op de goede Tijd daar zal zijn, waar je op dat moment mag zijn. Geniet van jouw Pad door 2023 en ga met Vastberaden stappen!

Kyaleya / HelenaHeArt 1-1-2023

Hieronder komen alle kaarten voor het jaar 2023:

Januari

January: Guidance / Leiding (62)

Guidance / Leiding (62)

Deze hele maand krijg Jij Leiding van je eigen LichtEngel. Deze is altijd bij je, ook nadat deze maand allang is overgegaan in de volgende. Je LichtEngel is al je hele Leven hier bij je. Ook al toen je nog niet in dit fysieke Aardse lichaam was. Jij maakt onderdeel uit van de grote Licht Familie die hier is om ons allemaal te helpen en te ondersteunen om te groeien. Deze maand komt je eigen LichtEngel wat meer naar voren om jou wat extra Leiding en ondersteuning te geven. Vraag haar / hem maar eens waar zij / hij je mee kan helpen. Ga naar je Hart en vraag je Hogere Zelf wat er nodig is. Voel de beschermende Vleugels van je LichtEngel om je heen en voel dat je Veilig bent. Vraag en wacht op het antwoord. Dit antwoord kan in woorden komen, in een kleur of wellicht met een geur. Misschien wordt er een beeld aan je getoond, misschien hoor je klanken of wil je gaan zingen. Misschien wil je helemaal niets doen. Ook dat is goed. In het niets doen, in het AL EEN zijn liggen vaak de diepste antwoorden op vragen. Durf het AL EEN zijn op te zoeken en verblijf er maar een poosje. Want in dit AL EEN zijn voel Jij dat er een Leiding is die veel groter is dan Jij kan vermoeden. Geef je over aan die Leiding en je zult op plaatsen komen waar antwoorden op je liggen te wachten die komen uit andere dimensies. Ga op reis met je eigen LichtEngel en onderzoek die nieuwe plaatsen. Weet dat Jij veilig bent op je reis en dat er altijd Leiding is. Heb vertrouwen in deze LichtEngel. Zij / hij is jouw GUIDANCE.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya 5-1-2023 HelenaHeArt

Februari: Expansion / Uitbreiding (49)

February: Expansion / Uitbreiding ( 49)

Maart: Wisdom / Wijsheid (143)

March: Wisdom / Wijsheid (143)

April: Radiance / Stralend (115)

April: Radiance / Stralend (115)

Mei: Knowingness / Weten (83)

May: Knowingness / Weten (83)

Juni: Caring / Zorgzaam (16)

June: Caring / Zorgzaam (16)

Juli: Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid (133)

July: Tolerance / Tolerantie / Verdraagzaamheid ( 133)

Augustus: Devotion / Toewijding (36)

August: Devotion / Toewijding (36)

September: Faith / Geloof / Vertrouwen (50)

September: Faith / Geloof / Vertrouwen (50)

Oktober: Creativity / Creativiteit (32)

October: Creativity / Creativiteit (32)

November: Enlightment / Verlichting (46)

November: Enlightment / Verlichting (46)

December: Support / Ondersteuning (131)

December: Support / Ondersteuning (131)

Hieronder de gehele jaarlegging voor 2023. Veel plezier met de LichtCodes en de boodschappen die ze aan jou willen doorgeven. Laat MAGIE gebeuren en plaatsvinden …. gewoon omdat het er al IS!! In Liefde gedeeld.

Jaarlegging Codes of Light 2023
Reacties zijn gesloten.