Boodschap Licht Code Kaart December 2022

Boodschap Licht Code Kaart December 2022

Stability / Stabiliteit / Standvastigheid ( 127)

Deze laatste maand van het jaar 2022 nodigt je uit om Standvastig en Stabiel te blijven. Ook al dagen de wereld, de omgeving waar jij bent of de mensen om je heen je giga uit. Ga naar dat Ankerpunt in jezelf, jouw basis en voel maar eens hoe fijn het daar is. Voel de prettige warme energie die daar aanwezig is. Misschien wil je wel even bij een warme kachel zitten om het ook daadwerkelijk te voelen. Vooral fijn mocht je het koud hebben of als je kilte voelt. Door goed voor jezelf te zorgen, voeding te geven aan je eigen ziel, krijg jij de mogelijkheid om te groeien. Vanuit een Stabiele basis begint de dans van het Leven en beweeg jij je door het Leven. Voel hoe je gesteund wordt door verschillende energieën vanuit de Natuur. Elfen, deva’s, kabouters maar ook het mineralenrijk is heel dichtbij je. Ze zullen je voeden op een andere manier dan dat jij gewend bent. Maak contact met hen en sta open voor hun bijzondere adviezen. Door in de Natuur te zijn ben je bij en op Moeder Aarde. Zij draagt bij aan jouw Stabiliteit. Zij zorgt ervoor dat je Standvastig door deze December maand en jouw Leven wandelt. Hoe staat het met jouw STABILITY?

Doorgegeven door mijn gids Vesunna, HelenaHeArt 29-11-2022 (11-11-22 poortdag)

Stability / Stabiliteit / Standvastigheid (127)

Reacties zijn gesloten.