Boodschap Licht Code Kaart November 2022

Boodschap Licht Code Kaart November 2022

Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)

Daar sta je dan, in het Middelpunt van het Universum. Trots en fier. Hoe je het ook wend of keert, JIJ bent dat Middelpunt. Van daaruit dans je door het Leven en volg jij je Pad. Zolang je Trouw blijft aan jezelf, zul je merken dat welke afslag jij ook neemt, je altijd geleid wordt. Er zullen altijd Engelen zijn die je de weg wijzen. Die Licht stralen als het op sommige plekken of plaatsen wat donker is. Er is altijd een bedding waar je gekoesterd wordt, waar er voor je gezorgd wordt en waar er mensen voor je klaar staan. Jij bent je eigen Koning of Koningin. Zet nu je Kroon maar op, want deze is er voor jouw. Soms zul je je veilig voelen in je mannelijke energie en wil je ondernemen en in actie komen. Het volgende moment wil je alleen maar Zijn en ontvangen, omdat de vrouwelijke energie zich op dat moment meer in jou manifesteert. Weet dan dat alles goed is en precies zoals het hoort te zijn. Zolang jij Trouw blijft aan jezelf. Deze novembermaand mag jij LOYALTY omarmen en het laten Zijn.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya 1-11-2022

Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)
Reacties zijn gesloten.