Boodschap Licht Code Kaart Oktober 2022

Boodschap Licht Code Kaart Oktober 2022

Community / Gemeenschap (22)

Vanuit je eigen Bron, jouw Kern begint alles. Door je focus naar binnen te richten kun je luisteren naar wat je Bron wil onthullen. Langzaam kunnen alle ideëen naar buiten stromen om te delen met je medezielen om je heen. Gelijkgestemden met wie jij de Nieuwe Aarde vorm wilt gaan geven. Gelijkgestemden met wie jij een nieuwe Gemeenschap wilt gaan vormen. Gelijkgestemden die hetzelfde nastreven als jezelf. Een Gemeenschap gebaseerd op gelijkwaardigheid vanuit Vertrouwen en waar Liefde, Harmonie en Blijheid basisvoorwaarden zijn. Vanuit deze Gemeenschap kan er nieuw LiefdesLicht over de Nieuwe Aarde gaan stromen. Voelbaar als een briesje in het begin, maar al snel uitwaaiend als een wervelwind. Iedereen die openstaat voor deze nieuwe vormen van Gemeenschappen zal uitgenodigd worden om deel te nemen. Onderzoek vooral bij jezelf, bij en in je eigen Bron wat JIJ belangrijk vindt en zou willen bijdragen in een nieuw vorm te geven Gemeenschap. Hoe zou jouw COMMUNITY eruit zien??

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, 2-10-2022 14.33

Community / Gemeenschap (22)
Reacties zijn gesloten.