Boodschap Licht Code Kaart September 2022

Boodschap Licht Code Kaart September 2022

Awareness / Bewustzijn ( 8)

Door Bewust te Zijn, wie JIJ bent ga je meer en meer Leven vanuit je Hart. Je zult Bewuster keuzes maken en steeds beter voelen of je op het ‘Goede Pad’ zit. Vanuit je eigen Bron kun je dan vervolgens de Wijsheid naar boven laten komen, die er al heel lang zit. Vertrouw erop dat, ook al lijkt het vreemd wat er boven komt borrelen, dit een Wijsheid is van heel lang geleden. Die Wijsheid wil gedeeld worden met de Wereld en mag naar alle windrichtingen uitgestrooid worden. Diegenen die er klaar voor zijn, zullen die informatie ontvangen die nodig is voor hun eigen groei. Als JIJ met jouw gehele Bewustzijn afstemt op de Bron dan kan het gaan stromen en komt Overvloed naar je toe. Overvloed is er al. BE AWARE of it. Een mooie septembermaand vol met BEWUST ZIJN.

Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt, 07-09-2022 14.22

Awareness / Bewustzijn (8)

2 gedachten over “Boodschap Licht Code Kaart September 2022

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.