Boodschap Licht Code Kaart Juli 2022

Boodschap Licht Code Kaart Juli 2022

Will / Wilskracht (142)

Stem af op je eigen Centrum en voel de tinteling, de sprankeling die er in jou borrelt. Laat de ideëen die hier opborrelen maar naar buiten komen. Jij hebt de Wilskracht om te stralen. Stuur je ideëen met de Sterren het Universum in en laat de creativiteit maar stromen. Blijf je verwonderen over de verschillende manifestatievormen van je ideëen. Hoe meer open Jij staat, hoe groter de verwondering. Divine Will zal je ondersteunen en je op plaatsen brengen die je nog niet kent. Wellicht nodigen de ZeeSterren je uit om naar de Zee te gaan of voor een reis naar een andere Galactisch Centrum. Jij hebt de Wilskracht diep in jezelf zitten om aan te boren. Voel maar eens als deze motor gaat draaien wat voor een Vortex er ontstaat. Jij bent de Creator en de ZeeSter. De Sterren van de Zee en het Universum geven je antwoorden. Luister naar wat ze jou willen vertellen. Jouw Wilskracht daagt je uit om de Zee in te duiken en de diepte in te gaan of gewoon op het Strand te blijven om ZeeSterren te zoeken die je misschien wel veel meer vertellen dan Jij ooit had gedacht. Soms is het nodig om nog even de diepte in te duiken, maar de Nieuwe Tijd nodigt je vooral ook uit om het met Vrolijkheid, Luchtigheid, Speelsheid en Blijheid te onderzoeken. De Sterren van de Zee en het Universum wensen je een fijne zomermaand Juli toe. Geniet van de Zon op jouw pad. Divine WILL zal je ondersteunen.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya , HelenaHeArt, 04-07-2022 11:44

Will / Wilskracht (142)
Reacties zijn gesloten.