Boodschap Licht Code Kaart Augustus 2022

Boodschap Licht Code Kaart Augustus 2022

Integrity / Integriteit (77)

Het enige dat jij hoeft te doen is rust te nemen voor jezelf in deze zomermaand. Rust nemen om te luisteren naar je Hart, je Hogere Zelf en Integer te zijn voor jezelf. Voel de zachte trillingen van de Liefdevolle golfjes van energie om je heen. Ze wassen je energetisch schoon. Daarna krijg je een beschermende laag van Helende Energie om je heen, wat kan voelen als een mantel van Liefde. Voel en ervaar zelf maar van wie deze mantel afkomstig is. Omhul je in deze beschermende energie, koester jezelf en vraag dan aan jezelf: ‘Hoe ga ik om met Integriteit? Wat doet deze Integriteit met mij?’

Blijf ik ondanks alles wat er op dit moment speelt in de wereld, trouw aan mezelf, trouw aan mijn Hart? En op de dag dat deze boodschap doorkomt, is het volgens de Maya’s een poortdag en dag van de Rode Aarde. (die o.a. staat voor de synchroniciteit in je leven) De Aarde waar jij NU bent, vraagt je om naar haar te luisteren, net zoals je naar je Hart en je Hogere Zelf luistert. Zo ben jij verbonden en kun je het kanaal zijn waardoor alle signalen binnenkomen. Al luisterend naar deze signalen, volg jij je Hart en lopen je voeten het Pad. En kom jij precies op die plekken waar jij op dat moment mag ZIJN. Zodat jouw Ziel kan groeien en zich verder ontplooien. Dat is wat Integriteit met en voor jou kan doen. Heb een mooie zomermaand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, HelenaHeart 3-8-2022 Poortdag Maya’s, Kin 77

Hoe bijzonder als ik dit laatste opschrijf en mij besef dat kaart Integriteit / Integrity het nummer 77 heeft. Iets met synchroniciteit??

Integrity / Integriteit (77)

2 gedachten over “Boodschap Licht Code Kaart Augustus 2022

 1. Hoi Ellen .
  Wat een mooie boodschap weer deze keer .de rust in jezelf en luisteren naar je hart .
  Lieve gr voor jullie beide

  1. Goedemiddag lieve Monique,

   Dank voor je reactie op de LichtCode boodschap.
   Laat de rust maar heerlijk in je neerdalen in deze zomermaand.
   Dan komen de antwoorden vanzelf.

   Tot snel.
   Hartegroet uit Les Vincies.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.