Boodschap Licht Code Kaart Juni 2022

Boodschap Licht Code Kaart Juni 2022

Mentorship / Raadgever (92)

Luisterend naar je eigen Innerlijke Stem, volg je jouw pad en de adviezen van je Raadgever. Jij weet Zelf heel goed wat nodig is. Op elk moment in je leven, op elke afslag, op elke kruispunt kun jij even stilstaan en de tijd nemen om naar je Raadgever te luisteren. Hoor de stille woorden, hoor de oer oude klanken, zie de symbolen en neem zo de besluiten om weer verder te gaan. Ook als je langer stil wilt staan, om rust te nemen is het goed. Wil je gaan liggen om nog dieper te kijken of op andere levels te luisteren en berichten te ontvangen, weet dat je Raadgever Wijs is. Volg zijn of haar adviezen. Als je wilt weten of je Raadgever een mannelijke of vrouwelijke energie is, vraag het maar. Sta er niet van te kijk dat het een wisselende energie kan zijn, omdat ook Jij in tuned op verschillende energie golven. Weet dat je Raadgever jouw Mentor is. Blijf trouw aan jezelf. Jij bent je eigen Raadgever.

BE your own Mentorship. OWN your Mentorship.

Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt 05-06-2022 ( 666 portaal is open)

Mentorship / Raadgever (92)
Reacties zijn gesloten.