Boodschap Licht Code Kaart Mei 2022

Boodschap Licht Code Kaart Mei 2022

Metamorpfosis / Metamorfose (152)

Hoeveel Metamorfoses heb je al ondergaan in je leven wat zich op dit moment, NU afspeelt? Hoeveel en hoevaak ben je al veranderd? Veranderd van gedachten, veranderd met keuzes, veranderd van maskers en/of kostuums. Zou de mooiste Metamorfose ook gewoon de beste kunnen zijn en iets waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen? Omdat jij geen kostuums, maskers of wat nog meer nodig hebt om gewoon JEZELF te zijn.

Vanuit een oneindige KrachtBron word jij gevoed en gesteund. Je wortels krijgen de voeding van Moeder Aarde, waarin alles aanwezig is. Zodat jij kunt groeien, je zaadjes kunt planten en waar ideëen naar buiten kunnen komen. Als die zaadjes en ideëen langzaam gaan groeien, door de stralende LichtBron boven jou, voel je de energie borrelen en bruisen. Ieder zaadje vindt op zijn/haar eigen weg, het pad naar boven, naar het Licht toe. Iedere bloem, plant, boom, dier en zo ook JIJ, krijgt op deze manier voldoende tijd om zijn/haar unieke pad te vinden. Laat je Licht tot bloei komen, voel je tintelende stralen, voel je vibrate, kijk met de ogen van een kind en ga op ontdekkingsreis. Er is heel veel mogelijk en er zijn meerdere paden om te bewandelen.

Vanuit je verbondenheid met je eigen Kr8Bron (zie de lemmiscaat op de Lichtcode onder deze tekst) weet je NU, dat je het kunt. En zie dan maar eens voor je, hoe van vanuit dat zaadje dat jij zelf ooit eens was een prachtige bloem tot bloei is gekomen. Kijk dan eens om je heen in de bloemenwei en zie daar je familie staan. Zie hoe divers ze zijn, hoe mooi, hoe lief en zie ze stralen. Iedere bloem heeft zijn/haar eigen kleur, geur, grootte en vorm. En allemaal doen ze er toe. Allemaal dragen ze bij aan het mooier maken van Moeder Aarde. Zodat Licht kan stralen in alle kleuren van de Regenboog. Als wij net als de bloemen in de bloemenwei, zo met en naast elkaar kunnen samenzijn, dan pas kan de echte Metamorfose plaatsvinden en kan ook de planeet Aarde een ware METAMORFOSE ondergaan. Door zorgzaam, liefdevol en met aandacht voor onze eigen Bloem te zorgen, dragen we daar allemaal aan bij. Gewoon door te Zijn. Een STRALENDE BLOEM.

Doorgegeven op Bevrijdingsdag, door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, HelenaHeArt 05-05-2022)

Metamorphosis / Metamorfose (152)
Reacties zijn gesloten.