Boodschap Licht Code kaart April 2022

Boodschap Licht Code kaart April 2022

Support / Ondersteuning (131)

Vanuit je LichtKracht ben je hier op Aarde om je vleugels te spreiden, wetende dat je ondersteund wordt. Maar ook dat jij die persoon bent, die ondersteuning geeft en biedt. Vanuit je Kern en jouw Bron zul je vele paden bewandelen en allerlei zielen tegenkomen die je aanraakt met jouw Licht. Je kunt op deze manier bijdragen aan groei en ontwikkeling. Hierdoor krijg jij, door jouw ondersteuning, op diezelfde manier ondersteuning en support op je eigen weg. Zo helpen we elkaar. Zo kunnen we delen en zo kan een ieder op zijn / haar eigen manier helen. Als een vlinder fladder je door de ruimte, je transformatie is in volle gang. Raadpleeg alle informatiebronnen die je tegen komt. Vraag hulp aan de Elfjes, vraag hulp aan de Engelen. Met name Aartsengel Uriël is NU bereid om je te ondersteunen. Met zijn grote Licht is hij bij je en houdt zijn vlam brandend. Vuurvliegjes begeleiden je weg door de ‘donkere stukken’ en ze Lichten het pad op, terwijl ze hun lied zingen. Luister naar hun fluisteringen, luister naar hun aanwijzingen. Ze dansen om je heen. De Koningin van het Bijenvolk is als een gids voor je. Ook zij heeft boodschappen voor jou. Boodschappen die je ondersteunen. Luister naar haar ‘zoemende’ geluid en hoor haar wensen voor jou. Zie hier de ondersteuning op hele andere vlakken. Hier dierenrijk helpt, de Engelen helpen je net zoals de mensen om je heen jou helpen.

SUPPORT is overal … als je het wilt en kunt zien.

Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt, 07-04-2022 13.55

Support / Ondersteuning (131)

2 gedachten over “Boodschap Licht Code kaart April 2022

  1. Wederom een mooi woordje bij je lichtrode kaart van April Ellen .
    Thanks

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.