Blog #8 Divine Mission …

Blog #8 Divine Mission …

Rose window in the Notre Dame of Bergerac ….

Het blijft altijd weer bijzonder om op portaal dagen naar speciale plekken te worden geleid. We moesten voor wat ‘regelzaken’ naar Bergerac, wat ons dan ook meteen de mogelijkheid gaf om een aantal dingen te combineren. En natuurlijk ons Lichtwerk te doen, zodat we onze Divine Mission kunnen leven. Maar liefst twee kerken werden er op deze portaal dag op ons pad gezet. De eerste was de grote kathedraal Notre Dame de Bergerac. Een koude, kille en wat donkere kerk. Maar hè, daar kunnen we wat aan doen. Door onze klanken te laten horen en in ieder geval ons Licht te laten schijnen. We hadden wat bijgeluiden van buiten, want daar waren ze schijnbaar bezig met werkzaamheden. Een soort van ritmisch geklop van een hamer tegen de stenen van de kerkmuur. En op het moment dat we begonnen met klanken ging er nog iemand mee klanken. Een zwerver had zichzelf onderdak gegeven in de kerk om te schuilen voor de regen. Want óók daar kan een kerk nog steeds voor gebruikt worden. Een schuilplaats tegen regen en kou, maar ook een plaats om te rusten, een plaats om even te zijn of een plaats om even in stilte te kunnen zijn. Of deze zwerver het er helemaal mee eens was dat wij gingen klanken weet ik niet, maar wat ik wel weet dat ik een glimlach op mijn gezicht kreeg toen hij mee ging doen. Vanuit mijn hart heb ik hem uitgenodigd om vooral mee te doen. Het is NU in deze tijd nodig dat iedereen zijn stem mag laten horen, dat er geen onderscheid wordt gemaakt en dat iedereen goed is zoals hij/zij is. Wie weet is deze zwerver in een vorig leven wel een grote LichtMeester geweest en is hij nu hier op Aarde om hele andere dingen te ervaren. Wie zal het zeggen.

Jeanne D’Arc met de Licht Code kaart Serendipity …

Samen met alle Engelen, Lichtbrengers en opgestegen Meesters hier aanwezig, hebben we deze kathedraal weer ‘aangesloten’ op het grote Licht netwerk van Moeder Aarde. Een van deze Lichtbrengers is Jeanne D’Arc (zie foto hierboven) en zij begeleid ons ook steevast op onze Divine Mission. Jeanne D’Arc, Warrior of Light, staat voor mij symbool voor Vrijheid en Soevereiniteit. Zij was in haar tijd al hier met een doel en een missie. Die niet altijd begrepen werd en waardoor ze op de brandstapel terechtkwam. Omdat ze stond voor die Vrijheid en Gelijkheid. Het motto op de Franse vlag gaat daar naar terug: “Liberté, Egalité en Fraternité” (wat op het moment van schrijven in de wereld ver te zoeken is) Dat motto draag ik graag uit. Niet voor niets kom ik Jeanne D’Arc dan ook regelmatig tegen in de kerken die ik/wij hier in Frankrijk bezoeken.

Light Code Serendipity ….

Net zoals Jeanne D’Arc een missie had in haar tijd heb ook ik in deze tijd een missie. Door NU hier ’te Zijn vanuit Onvoorwaardelijke Liefde’ kan ik samen met Paul mijn Divine Mission verder uitvoeren. Door de ‘160 Qualities of Divine Love’, die als een kaartendek met Licht Codes (zoals je hierboven op de foto ziet), hier op Aarde zijn ingedaald in te zetten kunnen we het Lichtveld op een andere manier activeren. Iedere keer als Paul en ik in een kerk, tempel of op een andere krachtplaats komen, halen we intuïtief een kaart uit het kaartendek. Al dan niet gecombineerd met een kristallen steentje. Hierna zetten wij met de intentie van de getrokken Licht Code kaart deze kracht bij met onze klanken die in het moment mogen ontstaan. Nadien blijft de Licht Code kaart en het kristallen steentje achter op een plaats in de kerk, tempel of kracht plek die ons roept.

Saint Jacques …. Santiago de Compostela ….

Nadat we de grote kathedraal nog verder hadden bezichtigd, de zwerver bedankt voor het meedoen, de Licht Code kaart en het kristallen steentje bij Moeder Maria en Bernadette hadden achtergelaten zijn we Bergerac nog even ingegaan. Om te kijken of we toch ergens konden lunchen, zonder pas! Maar we werden eerst naar een andere plek geleid. En wel een wat kleinere kerk, die op de route staat naar Santiago de Compostela. De naam van de kerk is dan ook gewijd aan Saint Jacques en binnen zien we ook een prachtig schilderij met de Sint Jacobs schelpen erop. (zie foto hierboven) Het symbool voor de pilgrims die dit pad lopen. Een dierbare vriendin van ons die pas is overgegaan en die deze pelgrimsroute heeft gelopen is in spirit zeker aanwezig als wij de kerk binnengaan. En wat een verschil met de vorige kerk. Hier is het lichter, warmer en voelt het fijn.

Arc Angel Michael and Jeanne D’Arc holding the Light ….

Ook hier worden we begeleid door Engelen en Lichtbrengers. Aartsengel Michael staat fier naast Jeanne D’Arc en samen stralen zij een LichtKracht uit die voelbaar is. Intuïtief wordt ik naar een klein altaar getrokken om daar te klanken. Ik had al een Licht Code kaart getrokken en bijzonder was dat het er wederom eentje was met Licht Codes in de rose kleur. Nadat de opname klaar is kijk ik nog eens goed wat er op het altaar staat. “Rosa Mystica”, de Mystieke Roos, een ere titel voor de Heilige Moeder. Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik juist naar die plek ben geleid om te klanken.

Rosa Mystica and Light Code Constructiveness ….

Daarna is het na ons Lichtwerk, toch echt tijd om ook de inwendige mens wat te voeden. En dat is in deze tijd nog een uitdaging voor ons, want we hebben geen pas dus we komen hier in Frankrijk niet zomaar ergens in. Maar ons gevoel volgend komen we bij een klein eettentje waar we naar binnen gaan en we geholpen worden. We dachten eerst buiten te gaan zitten, op een overdekt klein terras was, maar de eigenaar vertelde dat we ook binnen konden zitten. En die uitnodiging hebben we aangenomen, want binnen was het toch net wat aangenamer en warmer zitten dan buiten met wind en regen!

33 …. Masters of Light ….

Ik blijf het dan altijd weer zo mooi en bijzonder vinden dat er kleine aanwijzingen zijn die ervoor zorgen dat we geleid worden en dat we weten dat er voor ons gezorgd word. Bij het naar buiten gaan wordt mijn aandacht geleid naar het huisnummer van dit eettentje …. nummer 33 … ook hier zijn de Lichtmeesters aanwezig.

Dragons are guiding us ….. and you …. if you believe ….

En in de stad zelf wijzen de Draken ons de weg. De sluiers zijn dun op en tijdens portaal dagen en dankbaar dat ik/wij er gebruik van mogen en kunnen maken. Wie ogen heeft om te zien, zal zien. Wie oren heeft om te horen, zal horen. Hopelijk zie en hoor jij, die dit blog leest ook al die mooie aanwijzingen, symbolen, tekens, cijfers en wijzen Engelen, Draken, Schelpen, Lichtmeesters je de weg hier op Aarde. Zeker in deze tijd, waarin zoveel gebeurd. Blijf trouw aan je eigen Waarheid, blijf trouw aan jezelf en blijf luisteren naar je Hart. De kleinste fluistering kan soms net die aanwijzing zijn die jij nodig hebt om verder te gaan. Weet dat ook wij ons pad hier lopen. Door ons LiefdesLicht te laten stralen en onze klanken te laten horen, dragen wij ons steentje bij hier op Moeder Aarde. Door de reacties die we op onze klankopnames terug krijgen weten we dat ze helend werken voor mensen.

Voel je vrij om naar onze klanken te luisteren die we o.a. delen via Diamond Souls op Soundcloud. Onze Divine Mission delen we op het Telegram kanaal: “Divine Mission with Codes of Light” En voel je ook vrij om onze klanken te delen met anderen. Wij zouden het fijn vinden als je onze namen er dan bij vermeld.

Wat is het dan fijn als je dan thuis bent en deze regenachtige dag afgesloten word met een prachtige Regenboog die onze plek waar wij nu wonen in zijn geheel omgeeft. Een dankjewel van het Universum aan Moeder Aarde. En als ik kijk op de tijd waarop ik het blog klaar heb is het 14:44, Engelentijd.

A gift from the Universe …..

Vanuit Les Vincies, onze kracht plek in Frankrijk een Hartegroet van ons allebei.

Dank je wel voor het lezen van dit Blog. Voel je vrij om verder te delen.

With Divine Love

Ellen.💜💜

2 gedachten over “Blog #8 Divine Mission …

 1. This is a truly beautiful story. Whilst reading your words, I was walking with you. Wonderful how you see such positivity in everything that’s given or shown you.
  I hope to see you both soon.
  Blessings
  Namaste 🙏 xx

  1. Dear Rebekah,
   Thank you for your beautiful words.
   And lovely to read that you ‘walked’ the path with us.
   And if you are ready to See and Hear there is a whole new world.
   I’m looking forward to see each other soon.

   Whising you a good week, sun is on her way (we feel it, with all the sun flames coming to Mother Earth)

   Angelblessings to you.
   Ellen 😇

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.