Boodschap Licht Code kaart Maart 2022 ….

Boodschap Licht Code kaart Maart 2022 ….

Exemplification / Voorbeeld (48)

Vanuit het niets ben Jij ontstaan en mag jij je Licht verspreiden. Het maakt dat jij Uniek bent, dat er heel veel mogelijkheden zijn om Jouw Pad te bewandelen. Hoe zou het voor je voelen om een Pad te volgen dat helemaal niet jouw Pad is? Juist door dat Pad te volgen zul je er achter komen. Als jij IN-TUNE blijft met je Unieke Zelf dan klopt alles en volgen acties elkaar op. Als er zaken komen waarbij je heel duidelijk voelt dat je niet in-tune bent, dan weet je dat je op het Pad zit dat je verder van je Hart af brengt. Door iedere keer weer IN te TUNEN op je Hart, je innerlijke Wijsheid, weet je wanneer je weer op “jouw Pad” zit. Het maakt helemaal niet uit hoeveel verschillende ‘afslagen’ je neemt. Ieder afslag zal je Wijzer maken. Iedere afslag zal je nieuwe facetten van het leven laten zien. Uiteindelijk zal iedere afslag die jij genomen hebt je dichter bij jezelf brengen. Hoe dichter Jij bij JEZELF blijft hoe meer Jij een VOORBEELD kunt zijn. In eerste instantie een voorbeeld voor jezelf en daarna een voorbeeld voor anderen. Door een voorbeeld voor jezelf te zijn, leer je om te luisteren naar wat je Hart je ingeeft. Leer te luisteren naar je impulsen. Kun je openstaan voor de ‘berichten’ uit andere dimensies. Door trouw te blijven aan jezelf en aan je Unieke Zijn, kun je alleen maar een voorbeeld geven. Door het VOORBEELD te Zijn. (Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt 01-03-2022)

Exemplification / Voorbeeld (48)

2 gedachten over “Boodschap Licht Code kaart Maart 2022 ….

 1. Hoi Ellen , wat een prachtige boodschap wederom .het klopt helemaal bij waar ik nu voor ga in mijn leven .Valt soms niet mee om echt bij jezelf te blijven maar het voelt in ieder geval steeds beter .
  Lieve gr Monique.

  1. Hoi lieve Monique,

   Laat de LichtCode je maar ondersteunen om je Voorbeeld te leven.
   En het klopt, het valt echt niet altijd mee … maar he, we zijn hier om te leren ….
   Dus blijf ook vooral genieten …
   Hartegroet uit zonnig Frankrijk
   Ellen.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.