Boodschap Licht Code Kaart Februari 2022

Boodschap Licht Code Kaart Februari 2022

Revealment / Onthulling (155)

Zie mij als de sleutel, die toegang heeft tot een potentieel waarvan je nog niet de totale zichtbaarheid helder hebt. Er liggen zaken voor je in het verschiet die onthult zullen worden. De verbindingen van die onthullingen liggen op een ander vlak dan de Aarde. Ook al is het een Rode Aarde dag, Toon 1 (vanuit de Maya kalender) als deze boodschap doorgegeven wordt, door een nieuwe Gids van Ellen (HelenaHeArt). Weet dan dat de onthullingen op en in andere velden zullen liggen. Ga maar naar de Kern van deze Licht Code. Het allereerste begin en zien hoe jij gegroeid bent. De Codes verwijzen je naar sterrenstelsels hier ver vandaan. De sterrenvolkeren willen zich nog meer met je gaan verbinden. Het kunnen hele kleine speldenprikjes zijn of grote sleutels. Jij hebt het in je om deze Codes te ontgrendelen, te ontcijferen. 7 Sleutels, 7 Codes om bij verborgen schatten te komen. Ga op zoek naar die schatten en verwelkom ze hier op Aarde. Hoe meer Licht Codes er ontgrendeld worden, hoe meer Licht er hier zal komen, hoe Lichter de Aarde. Het Licht zal het donker omarmen, zo kan er een prachtig nieuw Lichtveld ontstaan en kunnen er op de Nieuwe Aarde, nieuwe projecten ontstaan. Projecten waarin iedereen met zijn eigen Licht Code sleutels bij draagt aan de creatie daarvan. Ook hier zal het eerst in het klein beginnen om daarna te groeien. Laat de Licht Code van Februari je ondersteunen om datgene aan jouw te onthullen wat nodig is. Om jouw te ondersteunen om te groeien in jouw Licht Kracht.

Let it REVEAL. Laat het zich maar ONTHULLEN.

(Doorgegeven via Vesunna 4-2-2022)

u ka ana ey … tu sana ya … ti ku seya … te kala … ki na tu … esa …. (Licht Taal die doorkwam tijdens tekenen/schrijven)

Revealment / Onthulling (155)
The Key, the Light Code and the Bookmarker ….
Reacties zijn gesloten.