Valentijns boodschap Licht Codes …

Valentijns boodschap Licht Codes …

Message on Valentinesday 2022

Valentijns boodschap Licht code kaarten. Doorgegeven door Luchtgeest Almira en Godin Vesunna aan HelenaHeArt.

Kaart 33, Blauw (Licht Codes) in combinatie met LichtEngelen kaart Lichtheid. (Vraag de krachten van de luchtgeest je op te tillen in het Licht van de Zon, zodat jezelf ook Lichter kunt worden.)

Licht Code Kaart 33 en LichtEngelenkaart Lichtheid

Lief mooi kind, zie je de sprankeling in de Licht codes? Zie en voel je de luchtigheid waarmee wij naar jou toekomen. Wij zitten verborgen in veel delen van jezelf, tot in de kleinste en verste uithoeken van al je cellen. Voel maar eens de trilling van de Lucht, voel je mijn Spirit door je heen fluisteren. Gebruik mij om alles schoon te blazen. Zet de ventilator maar aan en voel de bries. Voel hoe alles schoongemaakt wordt, hoe jouw lasten van je afgeblazen worden en alles letterlijk schoon- en lostrilt. Laat het blauw van de Lucht en het Water je verfrissen, schoonwassen en schoon blazen. En zie dan hoe het Licht weer kan schijnen. Maar voel ook het Licht dat maakt dat je je minder zwaar voelt. 

Zie je de vorm van het waterkristal in de Licht Code (33), sta toe dat het Kristal door je heen mag dansen. Iedere keer dat jij voelt dat je Lichtheid wat zwaarder wordt, mag je deze Licht Code gebruiken om jezelf weer op te schonen, te Verlichten en voelen dat jij Licht en Lichtheid bent. Durf samen met deze Licht Code naar je sombere en donkere stukken te kijken om ze zo in het Licht te plaatsen. Alleen dan kan er daadwerkelijke transformatie en Lichtheid plaatsvinden.

Naast de Luchtgeesten en de Lichtheid is ook de energie van Jeshua heel duidelijk voelbaar. Samen met Mary Magdalena komen ze om balans te brengen. Balans in jezelf, tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Het Heilige Huwelijk dat jij met jezelf sluit. Zij combineren de kaarten 33 en 119 (hieronder) aan elkaar en nodigen je uit om de Hemel op Aarde te brengen.

Licht Code Kaart 119 en LichtEngelenkaartje

Kaart 119 , Groen (Licht Code) (1+1+9=11 😉) En hoe toepasselijk dat de boodschap op het andere LichtEngelen kaartje deze is: “Wat op Aarde is, is tegelijk ook in de Hemel en in de Eeuwigheid”

Waar de Blauwe Licht Code je verbondenheid met de Hemel is, is deze Groene Licht Code je verbondenheid met de Aarde. Door de grote verbondenheid welke jij hebt met Moeder Aarde ben je in staat te creëren. De zaadjes die zijn gepland mogen nu gaan groeien. Voel maar eens in op deze prachtige groene Licht Code en zie de sierlijke Bloem, met zijn blaadjes. Deze bladeren reiken naar het Licht en groeien naar de Zon. In elk blaadje zit een nieuwe fase van ontwikkeling. Een nieuwe manier van kijken, voelen en ervaren. Groei maar mee in je nieuwe vormen. Laat ontluiken wat er in je wil groeien. Je helpers, de Aarde Engelen, je gidsen, ze staan klaar voor je en ondersteunen je. Ze koesteren je in hun bedding van Liefde. 

Als alles samenkomt en samenvalt is er Eenheid, is er Balans. Zijn man en vrouw ÉÉN. Komen Blauw en Groen samen in het Hart, waar Liefde is. Waar Liefde is, is er versmelting.

Nadat deze boodschap is doorgegeven heb ik gekeken wat de “Quality of Divine Love” is, van de bovenstaande kaarten:

33 Dedication / Toewijding

33 Dedication / Toewijding

119 Respect / Respect, Eerbied

119 Respect / Eerbied

Als je daarna met Toewijding en Respect nog eens de boodschappen leest, voelt dan eens wat er in jou al is veranderd. Zet je Hemelse Lichtheid maar met Luchtigheid en een vleugje Humor hier op Aarde neer.

Ik wens je een heerlijke Valentijsdag met een ieder die je Lief is, maar vooral met jezelf!!

Love Luchtgeest Almira en Godin Vesunna

With Divine Love HelenaHeArt💜

Valentijns dag boodschap 14-02-2022

6 gedachten over “Valentijns boodschap Licht Codes …

 1. Lieve Ellen .
  Wat een prachtige tekst op deze mooie Valentijnsdag 14 februari 2022.
  Ik zat het te lezen terwijl de zon hier in Wanroij door mijn keukenraam op de tafel scheen .Het verhaal gelezen en meteen weg was de zon .Dank je wel Ellen .gr monique Seuwen

  1. Dank je wel lieve Monique voor je woorden.
   Ja Valentijn wilde in het zonnetje gezet worden.
   En de Licht Codes dienden zich aan.
   Laat je Verlichten door deze codes en tot snel.
   Hartegroet uit La France

 2. How beautiful to feel the more heavy energies lift immediately and I like the how masculine and Feminine are balanced out at this special day.
  Mahalo, thank you from Hawai’i, Rosanne

  1. Bonjour Rosanne,
   So nice to see and read your message ….
   And great to read how the energies did change for you after reading the message of the Codes of Light.
   Also grateful we did spoke to each other at zoom yesterday!
   Great to connect over the Ocean.
   To balance the energies between France and Hawaii.
   And knowing we are always connected by Heart
   See you ….
   Hug from the Heart
   Ellen

 3. wat een sprankelend bericht lieve Ellen. Mooi om te zien dat ons streven naar het ware ondersteund wordt door de onzichtbaren in andere dimensies. heerlijk om het op aarde te mogen zetten, mede geïnspireerd door de berichten in jouw lichttaal.
  Van harte! Mirjam

  1. He lieve Mirjam,
   Dank voor je lieve woorden.
   Ja de Licht Codes willen meer en meer boodschappen doorgeven.
   Op allerlei manieren, wegen, via en door andere dimensies.
   Fijn dat het kan sprankelen door jouw heen.
   Tot snel weer.
   Hartegroet uit La France.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.