Wisdom Keeper Healing of all the Waters & Oceans of the Planet

Wisdom Keeper Healing of all the Waters & Oceans of the Planet

Wisdom Keeper Healing of all the Waters & Oceans of the Planet (29-04-2020)

Ik ben dankbaar dat ik als Wisdom Keeper de gelegenheid en de mogelijkheid krijg om mijn boodschap met jullie te mogen delen. Net als alle andere Wisdom Keepers ben ik al heel lang aanwezig bij en rondom jou. Ja, het verbaasd je misschien nog steeds, zeker als Jij dit nu leest. Je dobberde heerlijk bij je moeder in haar buik toen ik rondom je was. Al het water rondom je, wat ze ‘vruchtwater’ noemen, daar heb je van gedronken. Het was op dat moment je voeding. Zo kon Jij groeien. En de ‘vruchten’ tot je nemen die Jij nodig had, voordat je hier op Aarde geboren werd. Al die ‘vruchten’ zijn in feite zaadjes die in je zitten. Zaadjes die gedurende jouw Leven hier op Aarde tot bloei kunnen komen. Jouw taak is om voor die zaadjes te zorgen, zodat ze kunnen groeien. En daarvoor hebben ze Water nodig. Als Jij met Liefde voor deze zaadjes zorgt en ze het juiste Water geeft komen er kwaliteiten naar boven waar jezelf nog wel eens versteld van zou kunnen staan. Stroming is en blijft belangrijk, dat het Water in beweging is, zodat het helder is.

Soms is het Water troebel, maar dat is nodig om jou eraan te herinneren om ergens extra aandacht aan te besteden. Waarom is het Water troebel? Wat is er gebeurd dat het Water troebel is? Door Healing op het Water toe te passen, krijg jij langzaamaan steeds meer Helder waar de oorzaak ligt. Als Jij er vanuit gaat dat jouw lichaam voor het merendeel uit Water bestaat, weet je hoe belangrijk het is om al het Water te helen. Als Jij het interne Water in je eigen energie systeem zuivert, werkt het ook door in alle Wateren om je heen. Stel je dat maar eens voor. Wat Jij kan doen om Jezelf en daarmee alle Wateren en Oceanen van de Planet te helen.

Ga maar eens met je volledige aandacht, vanuit je Hart en verbonden met de Bron naar het middelpunt van de Licht Code van deze Wisdom Keeper. Zie je de beweging die daar in zit? Zie je de stroming? Maar vooral, zie je de Verbinding die er is? Kun Jij zien, voelen en ervaren dat alles met elkaar in Verbinding is? Dat Jij in verbinding staat en bent met alle Wateren. Voel maar eens hoe krachtig Jij bent om Jezelf te helen en daarmee alle Wateren en Oceanen van de Planeet. Het is met een reden dat er nu op dit moment zoveel water valt. Er wordt heel veel gezuiverd, schoongemaakt en daardoor getransformeerd. Water heeft de mogelijheid om zaken te zuiveren vanuit een ver verleden. Ga er vanuit dat alles wat er op dit moment gezuiverd, schoongespoeld of wellicht weggespoeld wordt, nodig is. Om het ‘oude’ plaats te laten maken voor vernieuwing.

Jij hebt de mogelijkheid om NU ook te kijken wat je weg wilt spoelen, te zuiveren en wat er klaar is om getransformeerd te worden. Kijk eens welke ‘zaadjes’ er nog verborgen liggen in jou, die Nu naar de oppervlakte willen komen of naar boven komen drijven. Het is NU de tijd om juist die zaadjes met je volledige aandacht weer op te pakken en met al jouw Liefde te gaan planten. Niet voor niets komen ze NU boven drijven. Het zijn die kwaliteiten die Jij nu in mag gaan zetten. Om Jezelf en de Planeet te Helen. Laat mij als Wisdom Keeper van alle Wateren en Oceanen je helpen en ondersteunen. Ik zit in en rondom je. Als Jij dat beseft, komt alles in beweging. Laat het maar Stromen, Ik BEN bij je!

With Divine Love, HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 07-05-2024 15:51 Blauwe Storm toon 4 (Ik breng energie om te vernieuwen)

Reacties zijn gesloten.