Verwonder je als een kind in 2022 …

Verwonder je als een kind in 2022 …

Sparkling Magical Light ….

Dag lief mooi mens,

Allereerst vanuit Les Vincies in Frankrijk onze Nieuwjaarswensen. Dat jouw Stralende Liefdes Licht mag Sprankelen. In de kleuren van de Nieuwe Aarde. Dat er volop Magische momenten mogen zijn. Zodat Wonderen kunnen ontstaan. En jij voelt dat je tot heel veel in staat bent. In dit bijzondere jaar.

 2022

Een jaar waarin je wederom uitgedaagd zult worden. Om trouw te blijven aan je Hart. Om nog dichter bij jezelf te blijven. Om dienstbaar te zijn. Aan jezelf. 2022 is opgeteld een 6 En de 6 staat o.a. voor dienstbaar zijn. Altijd eerst aan jezelf. Want als je dienstbaar bent aan jezelf kun je daarna dienstbaar zijn naar – en voor de ander. Dit is al een uitdaging op zich. Maar hoe waardevol. Als je trouw blijft aan jezelf. Luistert naar je Hart.

Wij zijn na 2 heerlijke weken in Nederland weer terug op onze fijne plek. Terug bij de Bron. Naast de familie en een paar vriendenbezoekjes hadden we ook een verdrietig bericht. Een goede vriendin is vrij plotseling overgegaan naar de Lichtwereld. Dankbaar dat we aanwezig konden zijn bij haar laatste afscheid. Dankbaar dat we dit konden delen en samenzijn met vrienden. Wetende dat zij ons vanuit de Lichtwereld zal begeleiden. Maar ….

Wat ons ook weer eens te meer doet beseffen om elke dag te genieten. Van het Leven. Van het NU. CARPE DIEM.

Hier op Les Vincies doen we dat zeker. Onze plek om te Zijn. Om stilte te ervaren. Om te genieten. Om het Leven te vieren. Ondanks alles wat er in de wereld gebeurd. Laat LIEFDE boven angst staan. Laat je LICHT stralen. Ga de Natuur in. Daar is de grootste Healing te vinden. Weet ook dat je altijd welkom bent hier op Les Vincies. Om te genieten van die Natuur. Van de bossen en bomen. Van de vogels en andere dieren. Die hier volop aanwezig zijn.

Laat je Liefdes Licht sprankelen. Geef het voeding. Verbind jouw Licht samen met anderen. Om het Liefdesveld groter te maken. Krachtiger. Er zijn heel veel nieuwe Lichtcirkels aan het ontstaan. Heel veel Lichtcirkels die er al lange tijd zijn. Nieuwe energieën komen al geruime tijd binnen. Licht Codes zijn een onderdeel daarvan. Ze komen bij meer en meer mensen in het bewustzijn.

2022

Een jaar met allemaal 2en. Daar ga ik mee Spelen. Online. Via zoombijeenkomsten. Op elke 22e van de maand. Samen met de Licht Codes. Van het Card Deck: “160 Qualities of Divine Love” Zodat we al Spelend ontdekken dat al deze kwaliteiten al in onszelf zitten. Dat we herontdekken hoe mooi en bijzonder we zijn. Omdat we Goddelijke Liefde zijn. Ik nodig je graag uit voor deze online bijeenkomsten. “Spelen met de Licht Codes in 2022”

Voor deze bijeenkomsten is het niet verplicht om het Card Deck in je bezit te hebben. Zou je het wel graag willen aanschaffen? Tot 22-02-2022 is de december aanbieding verlengd. Het Card Deck met 160 kaarten is te koop voor de Engelenprijs van € 65,00 (excl. verzendkosten) Na 22-02-2022 gaat het Card Deck weer naar de prijs van € 77,77 (excl. verzendkosten) terug.

Lief mooi mens,

Het lijkt ons prachtig om je te mogen ontmoeten in 2022. Op welke manier dan ook. Online, via zoom of videobellen. Of wellicht echt op Les Vincies. Weet dat je hier altijd welkom bent.

Om verhalen te delen. Om samen te eten. Om samen te lachen of te huilen. Om te genieten. Om te proosten op het Leven. Om samen te dansen. Om samen te zingen. Om samen te wandelen. Om samen te ZIJN. En als je even alleen wilt zijn, kan dat natuurlijk ook!! Vraag of mail ons naar de mogelijkheden.

Heb een mooie week. Let it BE

Hartegroet, Paul&Ellen

Voel je vrij om deze LoveLight door te sturen.

Reacties zijn gesloten.