Er is altijd Licht ….

Er is altijd Licht ….

Er is altijd hulp …..

Dag lief mooi mens,

Het is een hele tijd geleden, dat jullie een LoveLight hebben ontvangen. Maar geloof me, wij hebben niet stil gezeten. Op deze prachtige plek is veel te doen. Veel te beleven. Heel veel gebeurd. Heel veel energie is inmiddels getransformeerd. Gelukkig hebben we daarbij hulp vanuit de Lichtwereld. En dat is nog maar één vorm van hulp. We zullen hierover zeker nog wat meer schrijven. Maar dat komt. Het zijn voor ons allemaal uitdagende tijden. Hoe om te gaan met regels en beperkingen van onze Vrijheid. Laat staan het uiten van een mening.

Maar de allergrootste uitdaging is en blijft: Trouw blijven aan Jezelf. Trouw blijven aan je Hart. Trouw blijven aan je eigen Waarheid. De antwoorden vind je in Jezelf. In je HART. Vanuit je Hart ga je verbinden met de ander. En zo VERBINDEN we met elkaar. Dat is wat ik altijd al deed en nog steeds doe. Sinds ik in Frankrijk woon zelfs nog meer dan in Nederland. Juist omdat ik niet fysiek aanwezig kon zijn, ging verbinden op een andere manier. Daar lag en ligt voor mij nu dan ook een nieuwe uitdaging.

Waar ik jullie graag voor uitnodig. Ik werk natuurlijk al lange tijd samen met de Engelen. En December is een speciale maand daarvoor. Waarom?

Voor mij voelt het of er dan meer mensen openstaan om contact met Engelen te hebben. En laten we wel wezen, het is de maand waarin Kerstmis valt. De maand waarin we het Licht meer en meer binnenhalen. Een maand om meer binnen te zijn. Het einde van het jaar. Even stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd. Maar ook om een glimp op te vangen van het nieuwe jaar dat eraan komt.

2022

Wat zal het ons brengen?? Wat wil jij nog doen? Wat zijn je dromen?

Want zeg nu zelf, met alles wat er rondom ons heen gebeurt, zou je haast vergeten om te dromen. Om verlangens te hebben. Om NU juist datgene te doen wat je altijd al had willen doen. En de Engelen willen je daarbij helpen. Niet alleen de Engelen, maar ook de Licht Codes dienen zich aan. Natuurlijk ook al lange tijd bij mij, maar ik zie ook hier steeds meer mensen bewustzijn op krijgen. Hoe mooi zou het zijn om nu alles te combineren met elkaar. Engelen, Licht Codes, dromen, verlangens, klanken, uitdagingen en wie weet wat nog meer.

Vorig jaar op 12-12-2020 heeft het CardDeck: “160 Qualities of Divine Love” het levenslicht gezien. Langzaamaan gaan ze de wereld over. (nu net bezig met een postpakket voor Noorwegen) Alles gaat via een Divine Timing. Volgens Divine Plan. En met die 160 Qualities of Divine Love gaan we spelen. Ja, je leest het goed.

We gaan ermee SPELEN. Niet zoals we dat altijd zeiden, werken, maar spelen. Vanuit het kind in onszelf. Vanuit JOY. Blijheid. Ons geboorterecht. En ik ga de uitdaging met mezelf aan. Ik ga dit namelijk via een zoombijeenkomst doen. Zelf heb ik er al verschillende gevolgd. Maar om het zelf te organiseren …. Nou ik kan je vertellen daar zat bij mij een weerstand op. Al dat gedoe met technische zaken. Achter een schermpje. Ik doe het liever in de woonkamer met elkaar. Maar ja, das iets lastiger als je 1000 km verderop woont. Maar weerstanden zijn ervoor om te groeien. Weerstanden zijn ervoor om ze aan te pakken. Dus … je voelt hem al.

Ga jij met mij de uitdaging aan?? Op twee krachtige portaaldagen in december ga ik online via een zoombijeenkomst. Een Licht Cirkel van Licht Codes

Op 12-12-2021 van 20:00-21:30 En op 21-12-2021 van 19:30-21:00

Energieuitwisseling: € 22,00 of eigen bedrag naar keuze.

Je bent van harte welkom. Graag aanmelden via mijn mail: ellen@les-vincies.eu Hierna krijg je de link naar de zoombijeenkomst en betaalgegevens. Mocht je zelf met de Licht Codes willen spelen en zien wat ze jouw te vertellen hebben, dat kan. Het Card Deck met 160 kaarten is blijvend in prijs verlaagd en vanaf december te koop voor € 65,00 (excl. verzendkosten) Een andere mooie aanbieding en wellicht een cadeautje voor onder de kerstboom: Het Engelse (voor)leesboek van “Emiel, Dolphy and the Crystal Castle” Nu voor € 11,00 (excl. verzendkosten)

Lief mooi mens,

Wie weet zie ik je op 12-12 of op 21-12 via de zoom. En anders snel via een andere manier. Weet dat ik/wij altijd verbonden zijn. Waar ik/wij ook zijn. Via ons Hart. Via onze Ziel. Onze LichtKracht is groot. Ons LiefdesLicht nog groter.

Heb een mooie, warme en Liefdevolle maand. Met heel veel LiefdesLicht. In Harmonie. In VREDE.

Hartegroet, Paul&Ellen

Deze boodschap van Aartsengel Haniël deel ik graag. Stond op de achterkant van het wierookzakje voor het klaarmaken van altaar voor advent. Gedeeld vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

Unconditional love gives power to live.
It can transform hearts into Light. 
People are on an eternal search for the true oneness.
With unconditional love it is much easier to feel connected. 
Trust upon your heart’s strenght and be taken along into a time of peace. 
You deserve leading a life in Happiness and Joy , and I love helping you therefore.
AE Haniel

Reacties zijn gesloten.