Tolerance / Verdraagzaamheid / Tolérance (133)

Tolerance / Verdraagzaamheid / Tolérance (133)

Tolerance / Verdraagzaamheid / Tolérance (133)

Met op de achtergrond het nummer “Abwûn d’Bwaschmâja (Unity Consciousness Prayer) “The Lords Prayer” in Aramaic, vraagt de Licht Code voor de komende week om Verdraagzaamheid te omarmen in Jezelf. Met alles wat er in de Wereld gebeurt en een hele serie planeten die retrograde staan, word Jij uitgedaagd om deze week te kijken, te voelen en te ervaren hoe het is om allereerst Verdraagzaam naar Jezelf te zijn.

Hoe Begripvol ben Jij naar Jezelf?

Hoe Respectvol ga Jij met Jezelf om?

Hoe Tolerant ben Jij voor Jezelf?

Door hier over na te denken, in te voelen en het wellicht op te schrijven, zul je helder en duidelijk krijgen hoe Verdraagzaam Jij naar Jezelf bent. Als je deze kwaliteit in Jezelf kan omarmen, kan je hem daarna naar buiten brengen. Want als Jij het vermogen hebt om Begripvol, Respectvol en Tolerant te zijn voor Jezelf, dan kan je dit ook naar de mensen om je heen en de buitenwereld zijn. Ondanks het feit dat er wellicht aanzienlijke verschillen of overtuigingen zullen zijn. In de wereld waarin we NU leven, krijg je deze week de uitdaging om hier volop mee te oefenen. Heb een mooie week en omarm vanuit jouw Hart Verdraagzaamheid. Embrace TOLERANCE. Embrasser la TOLÉRANCE.

HelenaHeArt, 11-07-2024 Geel Zaad toon 4 (Ik ben het volledige potentieel)

Mocht je het fijn vinden om naar het nummer “The Lords Prayer” te luisteren, dan is hier de link naar dit prachtige nummer. (Laat gebeuren wat mag gebeuren en ben Verdraagzaam naar Jezelf, alles is goed.)

Bron You Tube
Reacties zijn gesloten.