Creativity / Creativiteit / Créativité (32)

Creativity / Creativiteit / Créativité (32)

Creativity / Creativiteit / Créativité (32)

Na het loslaten van veel ‘oude overtuigingen’ de afgelopen week (ik ben er ook wel weer een paar tegengekomen!) mag je deze week helemaal ‘los’. Want de Licht Code van deze nieuwe week zet Creativiteit in. En hoe fijn is het dat Jij zelf mag bepalen hoe Jij dat gaat doen. Mocht je de boodschap van ‘Divine Mother’ die op 9-9 doorgekomen is, nog niet gelezen hebben, dan vraagt ze aan jou om dat alsnog te doen. Zodat Jij namelijk de mogelijkheid krijgt om helemaal Puur, Open en Vrij aan het nieuwe ‘project’ te beginnen. En welk project dan ook. Want Creativiteit is zoveel meer dan tekenen en/of schilderen. Het is ook het schrijven en je pen de woorden op het papier laten zetten. Het is het luisteren naar Jezelf, wat er zich wil manifesteren door jou heen. Het is het verbinden met anderen en samen verder Creëeren.

Laat jouw Creativiteit deze week (en ook de weken erna!) volop stromen en voel maar eens wat er uit en door jou heen ‘geboren’ wil worden. Zet jouw LiefdesLicht maar op het nieuwe project en laat het Stralen. En als de tijd er klaar voor is mag Jij het delen met de wereld. Ik kijk ernaar uit om jouw nieuwe Creatie te bewonderen. Omarm jouw Creativiteit. Embrace your CREATIVITY. Embrasse ton CRÉATIVITÉ.

HelenaHeArt, 15-09-2024 Witte Hond, toon 5 (Ik ben trouw aan mezelf)

(In het begin van het jaar, 10 maart, was de Licht Code Creativiteit ook al aanwezig, mocht je de boodschap daarvan nog willen lezen, voel je vrij.

Reacties zijn gesloten.