Wisdom Keeper Sparkling Water ‘Endolfinen’

Wisdom Keeper Sparkling Water ‘Endolfinen’

Wisdom Keeper Sparkling Water Endolfinen’ (27-06-2020 12:11) 🐬Healing, Clearing and Letting Go. So you can See it Clear.🐬

Dag mooi lief kind van het Licht. Op deze dag, de Zomer Zonne wende 20-06-2024 (8-8) kom ik naar je toe met mijn boodschap. Een vrolijke boodschap, want de Dolfijnen dwarrelen rond door mijn Licht Code. Dolfijnen staan voor Vrolijkheid, Speelsheid en Luchtigheid. Heb Jij de Dolfijnen al ontdekt in mijn Licht Code? Neem er maar eens gewoon de tijd voor. Ga met aandacht en vanuit jouw Hart maar eens op zoek naar de Dolfijnen en voel wat er dan mag gebeuren. Voel je de ‘Sprankelende’ energie die deze prachtige wezens bij zich hebben? Voel je de Vrolijkheid? Voel je de Spetters? Zie je hun Speelsheid in de buitelingen die ze maken? Voel je hun JOY? Hoe zou het voor jou voelen om deze Joy, deze Blijheid ook te ervaren? Wat heb Jij daarvoor nodig? Mocht je niet meteen een antwoord krijgen of ‘zie je het nog niet’, dan wil deze Licht Code je daarmee helpen en ondersteunen.

Adem maar eens een paar keer diep in en laat het dan weer los. Stel je dan voor dat Jij in het midden zit van deze Licht Code. In een soort van ‘bubbel’. Midden in het ‘Sparkling Water’. En je kunt gewoon door blijven ademen. Rondom je heen zwemmen, duiken, spartelen en spelen de Dolfijnen. Jij hoeft er alleen maar naar te kijken. Door ernaar te kijken wordt je meegenomen in hun vrolijke energie. Je voelt je Lichter worden, je voelt je Vrolijker worden. Stel je nu maar eens voor dat alles waar Jij je ‘zwaar’ door voelt, meegegeven kan worden aan de Dolfijnen en het Water. Het water rondom je heen heeft Helende kwaliteiten. Het bestaat uit miljoenen kleine Kristallen die rondom jou heen sprankelen. Ze zorgen voor een reiniging van je energie systeem. Zie je de ‘luchtbelletjes’ die omhoog dwarrelen? Geef alle ‘zwaarte’, alles wat niet meer bij jou hoort, niet van jou is maar af aan deze ‘luchtbelletjes van het water. De Dolfijnen nemen het voor je mee, zodat Jij het kunt laten gaan. Terwijl Jij zo heerlijk in die ‘bubbel’ zit, ligt of wiegt voel je hoe het om je heen en in jezelf Lichter wordt. Je voelt de Sprankelende energie binnenkomen in je lichaam. Kun je de ‘bubbeltjes’ al voelen? Kun je ze misschien zien?

Nu Jij hier zo ontspannen mag zijn, kijk en voel dan eens of Jij vanuit jouw Hart contact mag maken met de Dolfijnen. Misschien is er wel één Dolfijn die naar jou toekomt. Vraag deze Dolfijn, deze Engel van de Zee en van het Water maar eens of hij/zij een boodschap voor je heeft. Maak vanuit jouw Hart maar eens contact met het Hart van deze Dolfijn. Voel de energie stroom van de Onvoorwaardelijke Liefde die deze Dolfijn voor jou heeft. Mag en kun Jij deze Liefdesstroom toelaten en naar jou toe laten stromen? Deze Dolfijn vanuit mijn Licht Code komt jou helpen en ondersteunen om jou te helen. Laat alles maar gebeuren, laat alles maar los, laat alles er maar Zijn. Alles is goed. Voel de Sprankeling. Voel de Blijheid, de JOY!

De Dolfijnen helpen je. Het Water helpt je. Omarm de Helende en reinigende Kristallen van het ‘Sparkling Water’ en voel de Joy. Want dat is wat Jij bent. Pure Joy. Net als de Dolfijn in deze Licht Code.

Helena HeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 20-06-2024 (Zomer Zonne Wende) Blauwe Nacht toon 10 (Ik ben een uniek kind van de schepping)

Reacties zijn gesloten.