Wisdom Keeper ‘Inner Truth’

Wisdom Keeper ‘Inner Truth’

Wisdom Keeper ‘Inner Truth’ (05-06-2020) Full Moon energy

Dag mooi lief kind van het Licht. Als Wisdom Keeper ‘Inner Truth’ kom ik met en vanuit Liefde mijn boodschap vertellen. Net als alle andere Wisdom Keepers hun boodschappen met jou gedeeld hebben, zo zal ik dat ook gaan doen. Om jou deelgenoot te laten maken met je ‘Innerlijke Waarheid’. Een Waarheid die diep in jezelf geworteld en gezeteld is. Als je naar mijn Licht Code kijkt, wat is dan het eerste dat er bij jou naar boven komt? Is het een Woord, is het een Gevoel, is het een Trilling, is het een Klank, is het iets anders of misschien helemaal niets. Weet dat alles wat er komt goed is ook al komt er niets. Er is geen goed of fout. Het is wat er bij jou naar boven komt. Dit is jouw ‘Innerlijke Waarheid’ en van niemand anders. Het is belangrijk om daar naar te leren luisteren en daar Trouw aan te blijven.

Ga nu eens naar de onderste Stip van deze Licht Code en stel je maar eens voor dat dit jouw verbinding is diep binnen in Moeder Aarde, met het Kristal dat zich daar bevindt. Kun je deze verbinding voelen? Kun je wellicht deze verbinding zien? Voel je de trilling van het Kristal? Zie je het Kristal? Hoe voelt het, hoe ziet het eruit? Schrijf het voor jezelf maar eens op. En als er een klank bij je naar boven komt, laat deze maar horen. En ook hier geldt weer, als er niets komt, is het ook goed. Het gaat erom wat Jij mag ervaren. Alles is goed. Jij mag vertrouwen op jouw ‘Innerlijke Waarheid’. Als Wisdom Keeper ‘Inner Truth’ zal ik je helpen en ondersteunen om meer en meer vertrouwen te krijgen om je eigen ‘Innerlijke Waarheid’ te horen, te voelen, te herkennen, te erkennen en om deze tenslotte te omarmen.

Vervolgens ga je vanuit de onderste Stip, het Kristal omhoog. Je dwarrelt als het ware als een licht veertje naar ongeveer het midden van de Licht Code. Blijf daar maar eens even. Wellicht zie Jij ook wel een kleine kaars met een Vlammetje. Maak maar eens contact met dit Vlammetje, dit Licht in jezelf. Wat wil dit bijzondere Licht jou op dit moment vertellen? Wat laat dit Licht jou op dit moment zien? Misschien wil de Engel die dichtbij je staat in deze Licht Code jou wel helpen en ondersteunen. Wellicht kun je aan deze Engel vragen of hij/zij een naam heeft. De allereerste naam die bij jou binnen komt is die van deze Engel. Geen twijfel. Geen discussie met je Hoofd. Hier spreekt jouw ‘Innerlijke Waarheid’ en durf Jij erop te vertrouwen dat dit goed is? Schrijf de naam van deze Engel maar eens op. Want het is de Engel die verbonden is met jouw ‘Innerlijke Waarheid’ Wisdom Keeper. Mocht je nu eens op een punt staan, dat je het even ‘niet meer weet’ , weet dan dat je altijd naar deze Engel kunt gaan en vragen of hij/zij je advies wil geven.

Hoe meer Jij je eigen ‘Innerlijke Waarheid’ laat spreken, hoe meer Jij in je Kracht komt te staan en hoe meer jouw eigen ‘Innerlijke Waarheid’ naar buiten komt. Hoe meer jouw Licht gaat schijnen, doordat jouw Vlammetje feller gaat branden, hoe meer jouw LiefdesLicht gaat Stralen. Als jij de Wisdom Keeper ‘Inner Truth’ omarmt zul je merken dat Jij de Toorts / de Vlam / de Fakkel van ‘Innerlijke Waarheid’ in je handen houdt en je fier en rechtop je Pad loopt. Als een ware ‘Jeanne D’Arc’ (zie de foto hieronder) spreek jij je eigen ‘Innerlijke Waarheid’ en zul je meer en meer mensen tegenkomen die dit ook doen. Want zoals Jij je eigen ‘Innerlijke Waarheid’ spreekt en volgt, zo doet een ander dit ook. Samen creëren we zo een Liefdesveld van Waarheid, Licht en Liefde. Zie het maar voor je. Jij bent mij. De Wisdom Keeper ‘Inner Truth’.

HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 17-06-2024 (8-6-8) Gele Zon toon 6 (Ik breng Licht, Liefde en Warmte)

Jeanne D’Arc (Kathedraal Orleans)
Reacties zijn gesloten.