Blog #6 Verjaardag …

Blog #6 Verjaardag …

Celebrating LIFE ….

Op het moment dat ik dit Blog zit te schrijven, regent het hier in Frankrijk. En de regen is welkom, want het is droog. We hebben een meer dan prachtige periode achter de rug en de zon heeft hier volop geschenen. Het is inmiddels eind November. Veel buiten bezig geweest en minder achter de computer. Ik schrijf dan ook minder, want mijn laatste blog is van Augustus zag ik. Is dat erg, minder schrijven?? Het is buiten erg goed toeven. En zeker in deze turbulente tijden erg helend. Niets zo lekker als buiten in de tuin bezig te zijn. Wat ik in een eerder blog al schreef. Door de paden schoon te houden en te harken houd ik het zicht voor mezelf helder. Maar ook het te volgen pad blijft duidelijk ZICHTBAAR. Ook als er uitdagingen op je pad komen die je ‘even’ helemaal uit balans kunnen halen. Juist dan is het belangrijk om het pad helder te blijven zien. Over die uitdaging die mijn/onze balans ‘even’ verstoorde, daar heb ik het op een ander moment nog over. Eén ding kan ik je daar al wel over vertellen. Het heeft mij en ook Paul geleerd om alles vanuit een geheel nieuw perpectief te bekijken. Om echt vanuit ons Hogere Zelf naar de situatie te kijken. Hoe lastig soms ook. En hoe belangrijk, fijn en helend het dan is om buiten bezig te zijn. Transformerend. Transmuterend. Metaforisch. Door altijd met Liefde en vanuit Licht naar uitdagingen, zaken en situaties te blijven kijken, kunnen we omgaan met alles wat er in ons leven gebeurd. Niets gebeurd voor niets.

Ook dat wat er NU op dit moment in de wereld gebeurt, gebeurt met een reden. Om ons als mensheid naar een hoger bewustzijn te brengen. De Aarde stijgt in trilling. Dat gebeurt. Dat voel je. Dat zie je. Of je er nu in gelooft of niet. Het gebeurt. Een ieder doet dat op zijn/haar eigen manier. Een ieder heeft zijn/haar eigen manier van kijken naar de situatie. Dat is nu juist zo mooi, om het vanuit verschillende standpunten, vanuit verschillende gezichtspunten te bekijken. Maar tegenwoordig wordt dat steeds lastiger, want je wordt al snel in een hoekje gedrukt. Je bent ineens een ‘Wappie’ of een complotdenker. Omdat je anders naar de wereld kijkt of anders denkt?? Het is juist NU belangrijk om te verbinden met elkaar. Ongeacht wat je mening is. Ik heb mijn hele leven al anders naar de wereld gekeken, ik was altijd al diegene die linksaf ging waar iedereen rechtsaf ging. Ik hoorde bij die 20%. En die 20%, die groep is nu aan het groeien! Mede doordat wat er NU gaande is. Weet dat een ieder zijn/haar eigen moment van ‘Wakker worden’ heeft. En dat is goed. Laten we vooral vanuit Liefde naar alles en de hele situatie kijken. En ons Licht laten stralen over dat wat er gebeurt. Want hoe meer Licht en hoe groter het Lichtveld, des te groter onze LichtKracht!! Hoe eerder de Nieuwe Wereld zichtbaar wordt en voelbaar. Waar Harmonie en Vrede is. En waar Blijheid ons geboorterecht is.

Met die intentie is het CardDeck: “160 Qualities of Divine Love” ontstaan, gecreëerd en vorig jaar op 12-12-2020 geboren in de wereld. Om mensen te ondersteunen op hun pad van Zelfrealisatie. Om ze weer opnieuw te laten luisteren naar de fluisteringen van hun Hart, hun Hogere Zelf. De kaarten met de Licht Codes zijn zo ontworpen dat je er op je geheel eigen manier naar mag kijken. Je mag ze voelen, je mag stil zijn, je mag er woorden aan geven. Als jij zou willen dansen omdat de Code je uitnodigt om dit te doen, dan doe je dat. En als er niets komt is dat ook goed. Hoe mooi zou het zijn als we alle kwaliteiten van Goddelijke Liefde in onszelf weer zouden mogen omarmen? Hoe mooi zou onze wereld dan zijn? Want zeg nu zelf, er is toch niemand die oorlog wil? Als je persoonlijk aan alle mensen zou vragen wat ze ECHT zouden willen ….. Wat denk je dat het antwoord dan zou zijn??

Over dat antwoord kan ik heel duidelijk zijn voor mezelf: VREDE

Dat is wat ik iedereen toewens. Vooral NU. En de maand December is daar bij uitstek een goede maand voor. Altijd al geweest. Waarom?? Kerst?? Sneeuw?? Sereniteit?? Engelen?? Bezinning over een jaar dat weer haast voorbij is?? Wellicht kunnen de kaarten van het Card Deck je daarbij ondersteunen. De titel van dit blog is: VERJAARDAG. Nu is het morgen (25-11) de geboortedag van mijn lieve papa, hij zou dit jaar 87 zijn geworden. Als er één iemand is die mij vanuit de Lichtwereld steunt en support geeft, dan is hij het wel. Dus de titel is zeker ook aan hem gewijd. Morgen drink ik virtueel een kopje koffie en eet ik een taartje samen met mijn moeder en zus. Om zijn geboortedag te vieren. Een andere verjaardag die ik graag wil vieren is de 1e verjaardag van het Card Deck. Vorig jaar op 12-12 zagen de kaarten het Levenslicht. En nu op 12-12 willen ze graag op een andere manier in het Licht worden gezet. Ja, de Engelen hebben een mooie nieuwe uitdaging voor mij op het pad gezet, waar ik lange tijd weerstand tegen heb gehad. Een online bijeenkomst ….. Met de Licht Codes …. Engelen …. en Klanken. Ook dit is een werkwijze van de Nieuwe Tijd. Zeker als ik in Frankrijk zit en de rest ergens anders in de wereld! Door het hier op te schrijven en gisteren al een post op Facebook en Telegram gedaan te hebben, doe ik een commitment aan mezelf. En ga ik de uitdaging aan.

Dus op 12-12-2021 ga ik via een Zoom bijeenkomst online. Ik ga er 2 doen. Eentje van 12:00-13:30 en eentje van 20:00-21:30. Ik ga in ieder geval werken met de LichtCode kaarten en de rest zal ontstaan vanuit de flow. De energie uitwisseling is € 22,00. Wil je erbij zijn, geef je dan op via ellen@les-vincies.eu dan krijg je van mij de link naar de Zoombijeenkomst en de verdere gegevens.

December aanbieding: Card Deck “160 Qualities of Divine Love” voor €65,00 ipv € 77,77 (exclusief verzendkosten) 160 Kaarten in een prachtig vormgegeven doos, een klein boekje met betekenis van elke Licht Code. Een doos vol met LIEFDESLICHT om je eigen Goddelijke Liefde te bekrachtigen.

160 Qualities of Divine Love ….. 160 Cards with Light Codes ….

Lieve mooie mensen, blijf ondanks alles wat er speelt in de wereld, genieten van alles wat er op je pad mag verschijnen. Blijf spelen en blijf je verwonderen. Als een kind. En blijf je LIEFDESLICHT stralen en verspreiden. Gewoon door te ZIJN. Zo maken we de wereld steeds een stukje mooier en LICHTer. Onthoud dat BLIJHEID je geboorterecht is.

Dank voor het lezen van dit Blog. Voel je vrij om het verder te delen. En wie weet zie ik je wel online op 12-12-2021 om 12:00 of 20:00!!

Hartegroet Ellen.💞

Reacties zijn gesloten.