Rode Regen …. Les Vincies LoveLight

Rode Regen …. Les Vincies LoveLight

Dag lief mooi mens,

Drie weken geleden zijn we in de Dordogne aangekomen. De meeste spullen hebben inmiddels een plekje gekregen. Alhoewel …. We nog steeds verdwaalde verhuisdozen tegenkomen. Omdat er spullen inzitten waarvoor we nog geen kasten hebben. Maar ook omdat we eigenlijk niet zo goed weten wat we met deze spullen gaan doen. Langzaamaan wordt het echter steeds meer en meer ons huis. Met onze eigen dierbare spulletjes. Zoals de piano. En de oude klok, gemaakt door de vader van Paul. De verschillende Godinnenbeelden of schilderijen. Een hele share aan Engelen. Kaarsen voor het Licht. Mijn Licht Codes. En …  Boeken …. Om eindelijk gelezen te worden!!

Ik kan jullie vertellen dat daar wel tijd voor is. Echt waar. Want het regent hier al de hele tijd. En niet zo’n beetje. Hard, zacht, miezerig en met vlagen wind. Het afgelopen weekend was het zelfs Rode regen. Vanuit de Sahara. Daar zitten we iets dichterbij dan in Nederland! Heerlijk voor je auto en je schoenen!!

Maar als het dan even droog is en de zon laat zich zien, dan is deze al best krachtig. En zijn we buiten te vinden. Want daar is ook nog heel veel te doen. Denk aan een nieuw te realiseren schuur. Hout dat gezaagd en gekloofd mag worden. Tuin die vraagt om aandacht. Een bos dat je uitnodigt. Dieren die zomaar voorbij komen. Als we even genieten van een bakkie op het bankje. Bij de keuken. Of op de stoeltjes op de “middenplaats”. En dan mijmeren. Hoe het eruit komt te zien.

Onze witte tuinstoelen …. Dat zou mooi zijn als die ook rood geschilderd zijn. Net als de luiken en deuren van het huis! De gastenkamer een opfrisbeurt geven. Met een likje verf. (je kunt er trouwens al wel verblijven …)

Ooo …. ja …. Het zwembad …. Rode aarde, rode regen ….. Zie je het al voor je?? Leuke klussen …. Voor als het echt lekker weer gaat worden …. Niet voor niets dat ik tijd heb om te schrijven.

Blog#1 vanuit Les Vincies staat inmiddels al op de site. En nu de eerste LoveLight vanuit Frankrijk. Want … geloof het of niet. Het regent buiten … 

En ik kan alleen maar dankbaar zijn. Dat ik hier mag zijn. Dat wij hier mogen zijn. Omringt door de natuur. In een megagroot Universum.

Dankbaar. Als wij hier ’s avonds buiten staan. In stilte. En dan bedoel ik de echte stilte. En in het donker. Naar de miljoenen sterren staan te kijken. Zien hoe de planeten staan. Dan kijken we elkaar aan en word ik geraakt. Door al het moois wat Moeder Aarde en Vader Hemel ons te bieden hebben. Dat we daar voor mogen zorgen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Wij zijn allemaal hoeder van de Aarde. Op welke manier dan ook. Dus wees er zuinig op.

Dankbaar ben ik. Voor alles wat ik tot nu toe de wereld in heb mogen brengen. Het is zo mooi om te lezen hoe de Licht Codes ontvangen worden. Wat deze Licht Codes met mensen doen. Gewoon door ze te ontvangen. Niet door erover na te gaan denken. Maar …

Om ze te voelen. Dat is voor velen van ons nieuw. Voelen vanuit je Hart. En je Hart … dat weet. Graag nodig ik je uit. Om naar je Hart te gaan luisteren. En dan echt te luisteren wat het je wil vertellen. En wellicht kunnen de kaarten van het Card Deck je daarbij ondersteunen. Je kunt het zoals altijd via mij bestellen. Maar er zijn inmiddels ook andere wegen om het te bestellen.

En daar ben ik ook dankbaar voor. Want ik heb hele lieve mensen om me heen verzameld. Die ik met trots ambassadeurs heb genoemd. Ambassadeurs van het Card Deck: 160 Qualities of Divine Love

Via hen kun je ook het Card Deck kopen. Zodat het Licht zich meer en meer mag verspreiden. En wat zo mooi is, dat ik het niet alleen hoef te doen. Maar dat we dit dus samen doen.  Dit is de Nieuwe Wereld.

Samen. Vanuit ….

Liefde, 

Harmonie, 

Compassie,

Blijheid,

Licht,

Vrede

en

Verbondenheid.

Ook al voelt de buitenwereld op dit moment niet zo aan. Laat de buitenwereld je hele andere dingen zien. Weet dat al deze kwaliteiten al in je zitten. In je binnenwereld. In je Hart. Voel. Het is er!

Ook al regent het hier al dagen. Ziet het er triest en somber uit. In mijn Hart schijnt de zon. En is het warm.

Vanuit ons Hart sturen wij je een warme Liefdevolle knuffel. Voel voor jezelf of je deze wilt ontvangen. In Liefde is deze naar je opgestuurd. Ook al zitten wij nu fysiek iets verder weg, weet dat we altijd verbonden zijn. Je hoeft je alleen maar te verbinden met je Hart. En dan zijn wij al bij je. Vaker dan je wellicht zelf in de gaten hebt.

Hieronder onze nieuwe gegevens. En als jij dat wilt, kun je ze overnemen in je adresboek, maillijst of wat dan ook.En wie weet mogen we je het komende jaar wel ontmoeten.

Op Les Vincies.

Paul Steur & Ellen Hendrix

Lieu dit Les Vincies, 24260 Saint Felix de Reillac et Mortemart (Dordogne) Frankrijk

Lief mooi mens, Dank je wel voor het lezen. Heb je zin om nog meer te lezen? Zoals eerder geschreven, Blog#1 staat inmiddels ook op de site.

Dus voel je vrij. En doorsturen mag. Ook hierin ben je vrij.

Geniet van de week, de Nieuwe Maan en tot een volgende LoveLight. Of wie weet spreken we elkaar op of via een andere manier.

Hartegroet Paul&Ellen

2 gedachten over “Rode Regen …. Les Vincies LoveLight

  1. Lieve Paul en Ellen, nee niets is toeval ik geloof daar ook steeds meer in en laat mij meevoeren met de weg die het universum
    mij wijst. Dit lukt mij nog niet altijd maar ik word er warm van als ik dit blog lees en jullie vertrouwen daarin. Dit stimuleert mij weer om mij te laten vallen en om te voelen waar de engelen en het universum mij heenbrengen. Mooi om te lezen Paul en Ellen net zo mooi om jullie liefde voor elkaar te voelen dat wens ik mijzelf en iedereen toe en hoe mooi dat jullie hier een voorbeeld in kunnen zijn in ieder geval voor mij. Ja en dan onze ontmoeting niet alleen heeft jullie leven daardoor een bijzondere wending gekregen maar ook de mijne. Als ik nu een jaar later naar mijzelf kijk. Bij het ontvangen van jullie vriendschapsverzoek dacht ik nog wat moet ik met deze mensen, maar voelde direct dat het universum mij iets wilde zeggen en ik accepteerde jullie verzoek. En Ellen wat heb ik van jou maar ook van Paul geleerd het afgelopen jaar. Ik keek vol bewondering naar hoe jij jezelf durfde en kon zijn vol vertrouwen zonder angsten, ik heb het zelfs naar je uitgesproken en kon alleen maar hopen dat ik dat voorbeeld als stimulans vast bleef houden om verder te gaan in mijn bewustwordingsproces en kijk nu een jaar later waar ik sta en hoe ik voel en denk en vooral vrijer ben geworden in te durven zijn wie ik wil zijn. Ik haal het nog niet bij jou Ellen maar heb het vertrouwen dat de dag komt dat ook ik open en bloot in deze wereld sta en ben wie ik wil zijn. Wat daar zeker voor nodig was is mij los te maken uit de liefde van mijn leven, waardoor ik mij belemmerde en mij inhield om te zijn wie ik wilde zijn. Wat daar voor nodig was, niet veel want 1 vraag van Paul aan mij op een avond raakte mij zo in mijn hart, dat een gebeurtenis op diezelfde avond mij de ogen opende en de stap was naar mijn hart en een duw verder op mijn weg. Geen gemakkelijke stap en weg, het verdriet is er nog, maar de liefde voor mijzelf groeit en mijzelf aan de buitenwereld laten zien komt.
    Terwijl ik dit schrijf lopen de tranen over mijn wangen omdat ik zo dankbaar ben hoe mooi wij elkaar de weg wijzen. We zien elkaar niet vaak maar ik voel onze verbinding en of jullie nu hier in Arnhem wonen of in Frankrijk dat maakt niet uit die verbinding is er en die blijft. Ik voel dat wij nog niet uitgeleerd zijn samen en dat ik jullie ook beslist op kom zoeken dit jaar op Les Vincies. Geniet van jullie mooie plek daar en van jullie Liefde voor elkaar en het universum. Heel veel liefs en knuffels van mij . I love you both. Ingrid

    1. Lieve lieve Ingrid,
      Ik lees nu pas je reactie, want ik heb een tijdje niet achter de pc gezeten en met de site bezig geweest. Ik ben er stil van. Dank je wel voor je prachtige woorden en we zien elkaar zeker. Waar dan ook. In liefde verbonden vanuit ons Hart.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.