Awareness / Bewustzijn / Conscience (8)

Awareness / Bewustzijn / Conscience (8)

Awareness / Bewustzijn / Conscience (8)

De eerste kaart in deze nieuwe maand komt meteen ‘In Tune’ met de energie van deze maand. Nadat ik de boodschap had ontvangen voor de Licht Code Kaart van Augustus, die in het teken staat van Samenwerken, kreeg ik door om ook meteen de kaart voor de nieuwe week te trekken. Als het Universum met je Samenwerkt, zul je op vele vlakken Synchroniciteit waarnemen. Dat weet ik natuurlijk, maar ik kan en blijf er altijd van genieten als de dingen zo mooi ‘op de plek vallen’. Dit heeft allemaal met Bewustzijn te maken. Sta Jij jezelf toe om Bewust hier op Aarde te Zijn en te genieten van dat wat je toevalt? De 8 energie zit ook op deze Licht Code en vraagt je om naar het middelpunt te gaan. Jouw Centrum. Jouw verbinding met de Bron. Vanuit die Verbinding kun je Bewust contact maken met alles om je heen. Voel maar eens hoe Jij Bewust verbonden bent in de Verticale en de Horizontale lijnen. Zo Boven, Zo Beneden, volledig in Balans. Een oneindige energie gaat door je heen en is rondom jou. Alles staat in Verbinding met elkaar. Laat de 8 energie maar als een Lemniscaat beweging door je heen gaan. Precies wat de energie van de Witte Wereldoverbrugger ook aangeeft op de dag dat ik deze boodschap ontvang. (Ik ben het begin en het einde)

Hoe bijzonder is het dan, dat deze week begint met kaart nummer 8. De eerste week van Augustus. De 8e maand van 2024. De week waarin ook de Leeuwenpoort 8-8 zich bevind. Die Leeuwenpoort heeft dit jaar 3 keer het getal 8. Dus bijzonder krachtig. Jij mag daar NU nog een extra 8 bijzetten, namelijk de Licht Code Kaart Bewustzijn met nummer 8 op de achterkant. Zo krijg jij 4 keer een 8. Hoe Krachtig wil je het hebben!!

Een meestergetal. De Engelen willen je hier graag mee helpen en ondersteunen. Deze combinatie staat voor Overvloed en Welvarendheid. o.a Welvarendheid in financiële groei. Maar Rijkdom hoeft niet alleen om geld te draaien. Het gaat meer en meer om de Liefde die Jij voor jezelf en anderen voelt. De 8888 energie geeft je ook de tools voor Onbegrensde mogelijkheden en de energie van deze Nieuwe Tijd helpt je daarbij. Zoals altijd als Jij bepaalde stappen zet of beslissingen neemt, heeft dit gevolgen die misschien overweldigend kunnen zijn. Maar weet dat er altijd Bescherm-Engelen zijn die je naar het juiste Pad en de juiste mensen leiden. 8888 staat ook voor Innerlijke Kracht. Als Jij in Balans bent voel je je Standvastig, ben je Flexibel en voel je je Verbonden met Alles en iedereen en stroomt je Creativiteit. Spiritueel staat de 8 energie in verbinding met het 8e Chakra. Hier zit je Ster Chakra en dit zit net boven je hoofd. Het staat symbool voor je Onsterfelijke Ziel, maar ook jouw verbinding met het Universum. Het is jouw eigen Poort naar Vrijheid.

Hoe voelt dat voor jou om de Vrijheid te voelen en Bewust nieuwe stappen te zetten? Neem deze nieuwe week maar eens Bewust de Tijd om daar over na te denken, maar vooral te voelen. Wat wil JIJ manifesteren voor Jezelf? Neem de Tijd, geniet van de energie die dit proces voor je ondersteunt. Zeg JA tegen nieuwe dingen en omarm ze. Weet dat Jij geholpen, gesteund en begeleid wordt.

Een langere boodschap deze week, maar de Engelen en het Universum willen je zo graag helpen. Dat Jij meer en meer BewustZijn krijgt op Wie Jij Bent. Jij bent zo Waardevol op deze Wereld. Het Universum is zo Dankbaar dat Jij er bent. Daar mag Jij je deze week en de hele maand Bewust van Worden. You are AWARENESS. Vous êtes La CONSCIENCE.

HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 02-08-2024 11:44 Witte Hemeloverbrugger toon 13 ( Ik ben het begin en het einde)

Reacties zijn gesloten.