Boodschap Licht Code Kaart Augustus

Boodschap Licht Code Kaart Augustus

Cooperation / Samenwerking / Coopération (29)

Na een maand vol met Alchemy, mag je deze nieuwe maand, de ultieme zomermaand Augustus gaan Samenwerken. Je wordt ondersteunt door de 8 energie die bij deze maand hoort. Die 8 wordt ook nog eens bekrachtigd doordat er ook een 8 zit in het opgetelde jaartal 2024. Doe daarbij ook de energie van de Leeuwenpoort die op 8 augustus op zijn krachtigst is, dan weet je dat er veel kan en mag gebeuren. Als Jij er open voor staat kun je op een positive manier gebruik maken van deze krachtige energie en ermee Samenwerken. Liggend is de 8 het symbool van de lemniscaat, wat staat voor Oneindigheid. En Jij bent ook Oneindig.

Ga maar eens met je gehele aandacht naar het midden van deze Licht Code, het Hart. Stel je maar eens voor dat Jij vanuit jouw Hart, oneindige Liefde uitstraalt en dat Jij zo precies die mensen aantrekt met wie Jij zou willen Samenwerken. Vanuit jouw energieveld kun jij al dansend meebewegen. Jij kunt er voor kiezen om ‘omhoog’ of ‘omlaag’ te bewegen. Ga vooral eens spelen met deze Licht Code kaart, want dan zul je merken welke energie jou het meeste aanspreekt. (Ik had de kaart, tijdens het schrijven van de boodschap, dus de hele tijd andersom staan, dan zoals hij hierboven op de foto staat).

Wat gebeurt er in jouw energie systeem als Jij met mensen Samenwerkt die jouw energie ‘Upliften’? Hoe voelt dit voor jou? Krijg je hier energie van? Maakt het je Blij? Als het antwoord op deze vragen Ja is, ga dan door met deze Samenwerking, want Samen staan jullie Krachtiger. Blijf iedere keer bij jezelf voelen hoe de balans in jezelf is. Beweeg mee met de golven, rust af en toe even uit en dein mee op de stroom. In Overgave en Vertrouwen.

Ga nu eens na in jouw energie systeem als Jij Samenwerkt met mensen die jouw energie ‘omlaag’ halen. Hoe voelt dat voor jou? Krijg je hier energie van? Maakt het je Blij? Als je op deze vragen een Nee krijgt, mag je voor jezelf eens na gaan denken of je nog door wilt gaan met deze Samenwerking. Het kan een ‘lastige’ keuze zijn om een beslissing te nemen of om een stap te zetten. Maar ga dan naar je Hart en luister naar je Hart want Zij zal je helpen om precies de goede keuze te maken. Door Samen te werken met je Hart, je Hogere Hart en te luisteren naar wat jouw Ziel je influistert dan kun je alleen maar volgen. En terwijl deze boodschap doorkomt, wordt deze bekrachtigt door het nummer ‘Liquid Light’ wat hier op de computer begint te spelen. Graag deel ik het nummer om de Samenwerking met jouw Hart te bekrachtigen. Laat de klanken je meenemen en stap in jouw Ware Licht als jij gaat Navigeren vanuit je Hart. Dat is nog eens Samenwerken. That’s the real COOPERATION. C’est la vraie COOPÉRATION.

HelenaHeArt, 02-08-2024 Witte Wereldoverbrugger toon 13 (Ik ben het begin en het einde)

(Dit is voor mij dan weer Samenwerken met het Universum, dat alles Samenvalt, 8-8-8, Lemiscaat, Oneindigheid, de muziek en dat Jij het Begin en het Einde bent) Als extra, zoals beloofd het nummer Liquid Light van Saint of Sin. Veel luister plezier, heb een mooie maand)

Bron You Tube
Reacties zijn gesloten.