Blog #20 Dag buiten de Tijd ….

Blog #20 Dag buiten de Tijd ….

Zo ligt je hele weiland overhoop omdat de nieuwe septic tank er eindelijk inkomt en ben je ‘oude shit’ aan het transformeren. En een maand later ligt alles erin, inclusief een nieuwe oprit en afwateringsbuizen. En dat is wel fijn, want voordat de zomer zijn intrede kon doen hebben we nog bakken met regen gehad, onweer en storm alsof het herfst was. Maar nu is dan eindelijk de zomer gearriveerd. Met heerlijke temperaturen, buiten eten, genieten van de sterrenhemel met krekels op de achtergrond. Ja, dit is zoals de zomers hier zijn. We waren het haast vergeten.

Zomer … bij het zwembad …

We genieten dan ook volop. Samen met familie van beide kanten, die elkaar mooi aflossen in komen en gaan. Fijn om quality-time te hebben, goede gesprekken te kunnen voeren, samen te eten, een spelletje te doen, een filmpje kijken die op de verlanglijst staat en nog veel meer. Op dit moment is Paul’s broer hier, wat vooral erg gezellig is, maar een mooie bijkomstigheid is een paar extra handen. Zeker fijn als er wat ‘zware klussen’ gedaan mogen worden.

Want de zolder mocht nog leeg voordat in augustus begonnen gaat worden met het dak. Daar stond niet zo heel veel meer op, maar nog wel twee paar bedden, waarvan we er nu één gebruikt hebben om in de Kapschuur neer te zetten. Als een soort lounge bank om op te chillen, te lezen, te relaxen, een dutje te doen en in deze mooie zomermaanden een plek om buiten te slapen. Wel met een klamboe want anders worden we lek gestoken door de muggen. Want die zijn er ook in grote getale. Maar hè, laten we vooral genieten van deze fijne plek. Met uitzicht op het zwembad, de weilanden waar de boer het gras heeft gemaaid, de hooi-balen inmiddels alweer heeft opgehaald en onze schuur die aan de buitenkant is opgeknapt.

Chillen, relaxen, lezen en wellicht een nacht onder de sterrenhemel …

Op het moment van schrijven is net ‘De dag buiten de Tijd’ begonnen, dus eigenlijk hebben we nu even een ‘break’ tussen het oude en het nieuwe jaar, dat op 26 juli begint. Een nieuw Zonnejaar vanuit de Maya kalender. Ook het Egyptische nieuwjaar begint op 26 juli. Een transformerende periode waar we middenin zitten. We worden al voorbereid op de 8-8 Leeuwenpoort. Dit jaar komt daar nog een 8 bij omdat 2024 opgeteld ook een 8 is. Dus 8-8-8. Bijzonder Krachtige portalen. De sluiers zijn dun, dus laat alle informatie maar heerlijk bij je binnenkomen. Probeer zoveel als mogelijk dichtbij jezelf te blijven. Luister naar je Innerlijke Weten en blijf trouw aan je eigen Waarheid. Lees als je het leuk vindt de boodschappen van de Wisdom Keepers nog maar eens na of door. Ze willen je graag blijven herinneren aan Wie jij in werkelijkheid bent. Een Lichtwezen van puur LiefdesLicht. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw prachtige Licht laten Stralen en Sprankelen.

Wisdom Keeper of the Heart (02-10-2020)

Geniet op deze ‘Dag buiten de Tijd’ van jouw Tijd. Ga voor jezelf maar eens na wat Jij nodig hebt. Waar heb jij behoefte aan? Wat zou Jij willen doen? Luister naar de stille fluisteringen van je Hart. Schrijf het voor jezelf maar eens op en start het nieuwe Zonnejaar met frisse en goede moed. En vooral in JOY. Dat is je geboorterecht. Happy New Year!! Proost.

Dank voor het lezen van dit blog. Voel je vrij om het te delen. Wellicht tot een volgend blog.

Hartegroet, Ellen 💞

Reacties zijn gesloten.