Mercy / Genade / La Miséricorde (93)

Mercy / Genade / La Miséricorde (93)

Mercy / Genade / La Miséricorde (93)

Als de ‘Godin van Genade’ kwam ze binnen, de Licht Code voor de nieuwe week. Zie je haar al Stralen? Voel je deze Godin in Jezelf? Nadat je afgelopen week al het schadelijke van je hebt mogen afspoelen, krijg je nu de mogelijkheid om vanuit Genade naar Jezelf te kijken. De ‘Godin van Genade’ nodigt je uit om op een onbevangen manier deze week je Pad te lopen. Ze nodigt je uit om te gaan dansen en ‘eens lekker gek te doen’. Spring eens uit de band. Het ‘keurslijf’ heeft er al te lang gezeten. Het is nu de tijd om het Leven te vieren. Je weet inmiddels waar de ‘Feesthoedjes’ voor staan (zie LichtCode Blessedness), deze week komen daar de Slingers en de Muziek bij.

Zie je de Vrolijke, Vrouwelijke Vormen in deze ‘Godin van Genade’? Ze vraagt je om deze week elke dag een muzieknummer op te zetten en dan te gaan dansen. Gebruik de Licht Code voor ‘nieuwe danspassen’ en ‘nieuwe moves’. Beweeg zonder na te denken, dans, zing, maak klanken en wordt deze ‘Godin van Genade’. Al dansend omarm je haar. Al dansend omarm je zo Genade voor Jezelf. You are Mercy. Tu es La Miséricorde.

HelenaHeArt, 05-10-2024 23:11 Witte Hond toon 12 (Ik ben trouw aan mezelf)

Als extra voeg ik een dansnummer toe, waar ik in ieder geval de week mee begin. Veel dans- en meezing plezier met ‘A Brand New Day’, de lange versie, zodat je er helemaal voor kunt gaan. Have FUN!!!

Bron: You Tube

Reacties zijn gesloten.