Boodschap Licht Code Kaart Oktober

Boodschap Licht Code Kaart Oktober

Dignity / Waardigheid / Zelfrespect / Dignité (37)

Hoe is het afgelopen maand gegaan? Ben je Recht Op blijven staan en heb je Oprechtheid kunnen omarmen voor jezelf? Deze Oktober maand, waarin de energie voor 2025 al voelbaar is en waarvan je een ‘voorproefje’ krijgt, nodigt je namelijk uit om met Respect naar Jezelf te kijken. Hoe Waardig vind jij Jezelf? Oordeel niet ’te slecht’ over Jezelf, want alles wat Jij over jezelf denkt kan zich zomaar manifesteren. De kracht van woorden en gedachten gaan snel, zeker nu we in deze periode van Bewustzijnsverruiming zitten.

Deze boodschap komt door op een Rode Slang-, portaaldag, vanuit de Maya kalender, dus de sluiers zijn dun. De Rode Slang staat voor transformatie en vernieuwing. Dus maak er gebruik van. Oktober geeft je de mogelijkheid om af te ronden, los te laten, net zoals de Slang zijn huid aflegt. Hierdoor krijg jij ruimte om nieuwe dingen aan te pakken. Met Respect en Waardigheid voor Jezelf mag Jij kijken waar Jij naar toe wilt. Laat ook de Dolfijnen en Draken je helpen en ondersteunen. Alles is met elkaar verbonden en stroomt samen. Het kaart nummer van deze Licht Code is 37 (3+7=10 = 1). De 1 staat voor nieuw begin, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Maar ook voor Leiderschap. Jij mag met Respect en Waardigheid weer de Leiding nemen over je eigen Leven. Jij bepaalt waar jouw Pad naar toe gaat. Jij geeft met Respect Jezelf liefdevolle schouderklopjes omdat je waardeert wat je allemaal de Wereld in brengt.

Hoe mooi als Jij deze Oktober maand Zelfrespect en Waardigheid mag omarmen. En dan ook volledig omarmen. Geef Jezelf op dit moment, nu jij dit leest, eerst maar eens een Liefdevolle knuffel. Ja, aan Jezelf. Jij verdient dit, want je bent een prachtig mooi mens, een bijzonder Lichtwezen dat hier op Aarde rondloopt. Als jij Jezelf die Liefdevolle knuffel hebt gegeven, krijg je NU terwijl je dit leest Liefdevolle omarmingen van de Engelen. Voel hun Vleugels. Voel hun Onvoorwaardelijke Liefde. Voel hun Vreugde. Zij hebben Respect voor jou. Zij zien hoe Waardig jij bent. Laat het maar binnenkomen. En iedere keer als jij deze maand naar de Licht Code kijkt en er vanuit je Hart contact mee maakt, voel je deze Liefdevolle omhelzingen. Jij bent het Waard. Omarm met heel je wezen Zelfrespect en Waardigheid en straal dit deze maand uit. That’s the real DIGINITY. C’est la vraie DIGNITÉ.

Op 29 Oktober 2018 (11-1-11) hebben wij deze recording gemaakt in de Koningskamer in de Grote Piramide in Egypte. Niet voor niets deel ik op 1-10-2024 (1-1-8 = 1) om 11:11 de sounding The Great Portal. Om onze Divine Missie Kracht bij te zetten en jouw te ondersteunen om door te blijven gaan. De meestergetallen zullen je ondersteunen in dit proces van Ascentie en de Engelen omarmen je.

HelenaHeArt, 30-09-2024 Portaaldag Rode Slang (Ik ben de instinctieve vernieuwer) toon 7 (Ervaar jezelf als het middelpunt van het grote geheel: hemel en aarde, verleden en toekomst. In het hier en nu krijg je zicht op wat je tot nu toe hebt bereikt en wat er nog mag gebeuren)(info Maya wijsheid)

Reacties zijn gesloten.