Receptivity / Ontvankelijkheid / Réceptivité (116)

Receptivity / Ontvankelijkheid / Réceptivité (116)

Receptivity / Ontvankelijkheid / Réceptivité (116)

Een nieuwe week begint in de nieuwe maand September. Afgelopen week was Alomvatend en heb Jij je Licht Overal mogen en kunnen laten schijnen. Deze eerste week in September mag Jij je overgeven aan Ontvankelijkheid. Al kijkende naar de Licht Code komt er heel veel Liefde binnenstromen. Uit alle richtingen, via zoveel wegen. Open je armen maar om deze Liefde te ontvangen. Voel je het binnenstromen? Kun jij er Ontvankelijk voor Zijn? Via jouw armen komt deze Liefde in je Hart. Open je Hart maar en laat deze Liefde groeien. Voel je je Hart groter worden? Laat de Liefde maar stromen, laat je Hart maar overlopen van Liefde.

Er is meer dan genoeg. Laat deze Liefde maar door je hele systeem vloeien. Vul je maar helemaal op met deze Liefde en spreidt dan je armen open om deze Liefde weer naar buiten te laten stromen, zodat je het kan delen met iedereen om je heen. De stroom van Liefde is oneindig en Jij mag hier Ontvankelijk voor Zijn. Wetende dat er genoeg Liefde is voor iedereen. Jij bent Ontvankelijkheid. You are RECEPTIVITY. Tu es RÉCEPTIVITÉ.

HelenaHeArt, 30-08-2024 (persoonlijke 33 dag) Witte Tovenaar toon 2 ( Ik luister naar het weten van mijn Hart)

P.s. Toen ik de ochtend nadat ik de boodschap had doorgekregen ging zwemmen en mijn handdoek in de kapschuur neerlegde, viel mijn oog op de Licht Code die daar staat te stralen, sinds deze daar vorig jaar mei is neergezet. En laat dat nu dezelfde Licht Code zijn als deze eerste week van September. Zoals wij elke dag Ontvankelijk zijn voor wat ons hier wordt aangeboden, zo mag jij Ontvankelijk zijn in deze week. Voor ons deze week, een dubbele bekrachtiging van deze vrolijke Liefdevolle Licht Code.

Ontvankelijk zijn voor Liefde … de Roos laat het je weten …
Reacties zijn gesloten.