Purity / Zuiverheid / Pureté (113)

Purity / Zuiverheid / Pureté (113)

Purity / Zuiverheid / Pureté (113)

Hoe was de afgelopen week voor jou? Met de Krachtige 888 Leeuwenpoort en de Licht Code weekkaart met het nummer 8 is je Bewustzijn zeker bekrachtigd. Tijdens de 888 portaaldag kwamen er ook vele “Nieuwe Golven van Energie” binnen (zie de Licht Code met als titel “New Waves of Energy”, onderaan deze boodschap). De eerste weekkaart die vanuit deze nieuwe energie golven binnenkomt is die van Zuiverheid. Hoe Zuiver ben Jij? Wat is Zuiverheid? Wat zou Jij nog willen zuiveren in en rondom Jezelf?

Stel jezelf maar weer eens voor dat Jij het middelpunt bent van deze Licht Code. Sta stevig in je Kracht, met je voeten goed verankerd in Moeder Aarde. Voel de verbinding met het Kristal binnen in Moeder Aarde. Voel ook je verbinding met de Centrale Zon en zie jezelf als die buis van Licht (Pillar of Light). Stel je dan eens voor dat er een wervelwind om je heen begint te draaien die alles om je heen schoonmaakt. Deze wervelwind neemt alles mee wat niet Zuiver is, wat niet meer bij je hoort. Laat het maar lekker waaien om je heen en al snel voel je de eerste regendruppels vallen en begint het te regenen. Niet zomaar een buitje, een echte hoosbui. Alles wordt schoongespoeld. Alles word gezuiverd. Heerlijk, blijf maar even in deze regenbui staan en laat los wat niet meer dienend voor je is of wat zwaar aanvoelt. Daarna voel je de wind weer aanwakkeren, maar het lijkt meer alsof jij nu in een centrifuge zit. Alles draait om jou heen, terwijl Jij stevig verankerd staat. Jij bent het niet die draait, de energie wervelt om jou heen. Voel hoe Zuiverheid meer en meer onderdeel wordt van jouw Bewustzijn. Totdat Jij die Zuiverheid bent. Vanuit die Zuiverheid, die Puurheid ga jij deze nieuwe week Kracht bij zetten.

Stel je Nu maar eens voor wat jouw pure Zuiverheid teweeg brengt als Jij op Pad gaat. En hoe mooi het is om al die andere pure Zuivere Zielen tegen te komen. Voel de Verbinding. Maak de verbinding met die andere pure Zuivere Ziel. Omarm Zuiverheid volledig in Jezelf. Want Jij bent Zuiverheid. You are PURITY. Tu es PURETÉ.

HelenaHeArt, 10-08-2024 (universele 8 dag) Witte Tovenaar toon 8 (Ik luister naar het weten van mijn Hart) Leuk om te zien hoe de 8 zich in deze week nog even op een andere manier wil manifesteren … I love it …

Hieronder de Licht Code die ik mocht ontvangen op 888. In Liefde gedeeld met jullie.

“New Waves of Energy” (Lionsgate, 888 portal day) … By HelenaHeArt 08-08-2024
Reacties zijn gesloten.