Boodschap Licht Code Kaart Juli

Boodschap Licht Code Kaart Juli

Alchemy / Wisselwerking / Alchimie (145)

Juli staat op de kalender. De zomermaand waar in voor velen de vakanties beginnen. Een maand om ‘wat gas terug te nemen’ en je over te geven aan dat wat mag ontstaan. Afgelopen maand heb je ‘Je eigen Meester Zijn’ mogen omarmen en deze maand word je uitgenodigd om Wisselwerking toe te passen in je dagelijkse leven. Eigenlijk is het de Wisselwerking in Jezelf, de verbinding tussen het Mannelijke en het Vrouwelijke. Het luisteren naar je Innerlijke Wijsheid. De Verbinding met Jezelf, met je eigen Bron.

Ga deze maand eens op een andere reis, dan je vakantiereis. Durf Jij die stap te zetten? Durf Jij de stap in het onbekende te zetten en Alchemy toe te passen in je eigen Leven? Durf Jij net als ‘Alice in Wonderland’ het Witte Konijn te volgen in het konijnenhol, niet wetende waar je uitkomt? Niemand weet waar je uitkomt, het is namelijk ieders persoonlijke reis, ieders persoonlijke transformatie. Maar als Jij uiteindelijk door vallen en opstaan als een ‘Feniks uit de As’ zal verrijzen, weet je dat Jij niet meer dezelfde zal zijn. Jij hebt als het ware een Innerlijke Transformatie ondergaan die voor Zuivering heeft gezorgd en die Vernieuwing zal brengen. Laat de Licht Code van deze maand je hierbij helpen en ondersteunen. Ware Wisselwerking begint van binnenuit. True ALCHEMY begins within. La vraie ALCHEMIE commence à l’interieur.

HelenaHeArt / Kyaleya 27-06-2024 Witte Hond toon 3 (Ik ben trouw aan mezelf)

Reacties zijn gesloten.